Πάολα: «Ο Βασίλης Καρράς κράτησε όλη την Ελλάδα στα χέρια του μέσα από τη μουσική» (Βίντεο)

«Φυσικά θα είμαι στην συναυλία για τον Βασίλη Καρρά», είπε η Πάολα.

Η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης έκαναν πρεμιέρα την Παρασκευή (23/05) στο Deus στη Θεσσαλονίκη, σε μία συνεργασία που αναμένεται να ταράξει την νυχτερινή ζωή της συμπρωτεύουσας.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno», η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην παρουσία

της στην συναυλία - αφιέρωμα στον Βασίλη Καρρά, στο Καλλιμάρμαρο στις 13 Ιουνίου. Όπως τόνισε, είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει, δείχνοντας έτσι στον αείμνηστο καλλιτέχνη την ευγνωμοσύνη της.

«Φυσικά θα είμαι στην συναυλία για τον Βασίλη Καρρά. Μόνο αν δεν με ήθελαν δεν θα πήγαινα. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Είναι το ευχαριστώ στον Βασίλη από όλους μας. Εμείς θα θυμόμαστε για πάντα τον Βασίλη. Θα τραγουδάμε τα τραγούδια του. Αυτός ο άνθρωπος κράτησε όλη την Ελλάδα στα χέρια του μέσα από τη μουσική», τόνισε η Πάολα.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την κόρη της: «Το αστέρι μου σπουδάζει. Μπορεί για εσάς να μεγάλωσε, για μένα, όμως, είναι ακόμα μωρό. Είμαι πολύ τυχερή μανούλα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

#ΠΑΟΛΑ #ΒΑΣΙΛΗΣ_ΚΑΡΡΑΣ #ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάολα, Ο Βασίλης Καρράς, Ελλάδα, Βίντεο,paola, o vasilis karras, ellada, vinteo