Πανελλήνιες 2021: Η 44χρονη μητέρα που κυνηγάει το όνειρό της στις εξετάσεις (βίντεο)

Η Σπυριδούλα Μωραϊτάκη εργάζεται ως βρεφονηπιοκόμος, έχει γιο φοιτητή και η ίδια είναι υποψήφια στις Πανελλήνιες 2021

Είναι 44 ετών, μητέρα και εργάζεται ως βρεφονηπιοκόμος. Η Σπυριδούλα Μωραϊτάκη βιώνει την εμπειρία να είναι υποψήφια στις Πανελλήνιες 2021.

Όλες οι απαντήσεις πανελληνίων ΓΕΛ

Απαντήσεις

και λύσεις μαθηματικών πανελληνίων 2021
Απαντήσεις και λύσεις βιολογίας πανελληνίων 2021
Απαντήσεις αρχαίων πανελληνίων 2021

Η Σπυριδούλα Μωραϊτάκη μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι «ΚΡΗΤΗ TV» και έστειλε το δικό της ουσιαστικό μήνυμα, περιέγραψε τη μοναδική εμπειρία και τόνισε ότι ο κάθε άνθρωπος το όνειρό του μπορεί να το κυνηγήσει, ανεξάρτητα από την ηλικία του, φτάνει πραγματικά να το θέλει.

Η Σπυριδούλα ΜωραΪτάκη έχει ήδη έναν γιο που είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στη συνέντευξή της αναφέρθηκε στη στήριξη που έχει από την οικογένειά της σε αυτό τον αγώνα λέγοντας στους μαθητές που δίνουν φέτος εξετάσεις ότι τίποτα δεν θα χαθεί σε περίπτωση αποτυχίας μιας και η ίδια αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα μαχητών της ίδιας της ζωής.

{https://youtu.be/qeqIU5FTRvA}

«Με στόχο τη Νομική»

Για την δική του εμπειρία μίλησε και ο υποψήφιος των εξετάσεων Γιώργος Σπυριδάκης που έχοντας ως στόχο τη Νομική σχολή, μίλησε για την δική του εμπειρία αλλά και για την σημαντική στήριξη που είχε από την οικογένειά του στο να μειωθεί το στρες της προετοιμασίας. Έστειλε ακόμη ένα μήνυμα και στους συνυποψηφίους του λέγοντας ότι με «καθαρό» μυαλό μπορούν να συμμετέχουν στη διαδικασία χωρίς να γιγαντώνουν στο μυαλό τους το ενδεχόμενο της αποτυχίας .

Μάλιστα η παιδοψυχολόγος Βασιλική Καρκανιά μιλώντας στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε στην ψυχολογική πίεση τόνισε ότι η ίδια η οικογένεια και το κοντινό περιβάλλον των μαθητών με την λογική της υπερπροστασίας πιέζουν άθελα τους τα παιδιά τους. Χαρακτήρισε ακόμη εντελώς λάθος την γνώριμη εικόνα γονέων να περιμένουν έξω από τα εξεταστικά κέντρα, ενώ τα παιδιά τους γράφουν εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα