Ο Ιωάννης Μασούτης αναδείχθηκε Retail Manager of the Year
Ξεχωρίζει ως ένας ηγέτης με ξεκάθαρο όραμα, οδηγώντας την εταιρεία σε μια σταθερή πορεία ανάπτυξης.
Ο κ. Ιωάννης Μασούτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., αναδείχθηκε Retail Manager of the Year στα Retail Business Awards 2024, κατακτώντας την κορυφαία διάκριση του θεσμού και επιβεβαιώνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο τον ηγετικό του ρόλο στο ελληνικό λιανεμπόριο.
Η διάκριση του κ. Ιωάννη Μασούτη ως ο πιο αποτελεσματικός Manager του ελληνικού λιανεμπορίου για το 2024, πραγματοποιήθηκε βάσει της επιτυχημένης στρατηγικής του και των αποφάσεων που έλαβε για την εταιρεία Δ. Μασούτης, έπειτα από αξιολόγηση και ψηφοφορία επιτροπής, που απαρτίζεται από κορυφαία στελέχη της αγοράς.
Η αναγνώριση αυτή δεν αποτελεί απλώς ένα ακόμη βραβείο. Είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής, της διοικητικής συνέπειας και της διαχρονικής προσήλωσης στις αξίες της υπευθυνότητας, της καινοτομίας και της προόδου. Ο κ. Ιωάννης Μασούτης, στο τιμόνι της διοίκησης της Δ. Μασούτης Α.Ε., ξεχωρίζει ως ένας ηγέτης με ξεκάθαρο όραμα, οδηγώντας την εταιρεία σε μια σταθερή πορεία ανάπτυξης, με ισορροπία ανάμεσα στην επιχειρηματική αποτελεσματικότητα και τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.
Παράλληλα, η προσωπικότητα του κ. Ιωάννη Μασούτη τυγχάνει διαχρονικά της αποδοχής του επιχειρηματικού κόσμου και του ευρύτερου κλάδου, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στην εξέλιξη της θεσμικής του πορείας. Η σημαντική επιχειρηματική του διαδρομή συνέβαλε αμιγώς στη διεκδίκηση και κατάκτηση καίριων θεσμικών θέσεων, όπως Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, θέση στην οποία επανεξελέγη δεύτερη φορά, Πρόεδρος και Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Σούπερ Μάρκετ. Ταυτόχρονα, ως ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματίες σε έναν από τους πιο ισχυρούς κλάδους της εθνικής οικονομίας, προσδίδει απρόσκοπτα και απλόχερα την τεχνογνωσία και την εμπειρία του με τη συμμετοχή στον Σύνδεσμο Ελληνικών Επιχειρήσεων Τροφίμων, στο Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας Λιανικής Καταναλωτικών Αγαθών, αλλά και στο Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος.
Επιβεβαιώνοντας την ηγετική διοικητική και επιχειρηματική του υπεροχή, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., απέσπασε τέσσερις ακόμη σημαντικές διακρίσεις στα συγκεκριμένα βραβεία, δικαιώνοντας την στρατηγική επιρροή της στον κλάδο. Το έργο VMI Optimization βραβεύτηκε στην κατηγορία Retail Logistics Project, για τη συμβολή του στη βελτίωση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η εταιρεία τιμήθηκε επίσης με Silver Βραβείο στην κατηγορία E-Retailer για το e-shop της, στην CSR Retail Strategy για τη δράση «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» με την «Αποστολή» και στην κατηγορία Private Label για τη σειρά προϊόντων «Μασούτης, από τον τόπο μας».
#ΜΑΣΟΥΤΗΣ- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Έφυγε από τη ζωή ο εικονολήπτης της ΕΡΤ Θανάσης Μπακόπουλος
- Τι καιρό θα κάνει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο σύμφωνα με τα Μερομήνια 2025
- Βουλιαγμένη: Βαριά η «καμπάνα» για τον πιτσιρικά που πήγε να ξεφύγει από μπλόκο
- Λυκουρέζος για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη: «Δεν έχω αναμιχθεί συνειδητά – Το θέμα πρέπει να λυθεί μεταξύ των δύο αδελφών»
- Ηρώ Καριοφύλλη: Συγκίνηση στο "τελευταίο αντίο" στην σπουδαία δημοσιογράφο
- Κατεβασμένα εξακολουθούν να παραμένουν τα ρολά στα συνεργεία αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών
- Κουτσούμπας, το «αρχίδιον» του Μητσοτάκη και ο ΟΠΕΚΕΠΕ
- Βρετανία: Απειλούνται με πρόστιμα τα σούπερ μάρκετ που δεν αυξάνουν τις πωλήσεις «υγιεινών τροφίμων»
- Το Βαμπίρ του Ντίσελντορφ: H ιστορία του δολοφόνου που σκότωνε για πλάκα - Τι είπε πριν την εκτέλεση
- Πώς προσωπικά αντικείμενα της Βέφας Αλεξιάδου βρέθηκαν να πωλούνται σε παζάρι στον Ελαιώνα -Τι δήλωσε ο αγοραστής
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Dikaiologitika
- Τελευταία Νέα Dikaiologitika
- Ο Ιωάννης Μασούτης αναδείχθηκε Retail Manager of the Year
- Εύβοια: Τρομακτικό τσίμπημα μωβ μέδουσας στο πόδι (εικόνα)
- Ξυλούρης («Φραπές») για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όλα λειτουργούν σωστά, δεν έχω πάρει ούτε 1 ευρώ
- Εθνικό Λαχείο: Σε καταστήματα ΟΠΑΠ της Θεσσαλονίκης οι δύο τυχεροί που κέρδισαν από 500.000 ευρώ
- Συναγερμός στη Μεγαλόπολη: Ταμπουρωμένος άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει
- Βάσεις 2025: Ξεκινά η υποβολή μηχανογραφικού για τους αλλοδαπούς υποψηφίους, η προθεσμία
- Δείτε live την παρέμβαση Φάμελλου στη Βουλή
- Ανατροπή με τη Diet Coke: Γιατί είναι πιο ανθυγιεινή από την κανονική κόλα
- ΕΟΑΣΝΛ: Ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για ό,τι συνέβαινε στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πρωτοπορία στη Ναυσιπλοΐα: Η MINOAN LINES εκπαιδεύει το προσωπικό της για την εξυπηρέτηση Ατόμων με Αναπηρία
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Θεσσαλονίκη: Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο Ωραιόκαστρο για την αποφυγή αναζωπύρωσης
- H ΔΕΗ φέρνει τη βιωσιμότητα στα σχολεία της Κρήτης
- Ολυμπιακός: Οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ αδελφοί Αγγελόπουλοι παραχωρούν συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 9/7
- Μέγκαν Μαρκλ: Λάνσαρε κρασί την ημέρα των 64ων γενεθλίων της πριγκίπισσας Νταϊάνα
- Το Euro Γυναικών πάει για sold-out
- Οι όμιλοι για ΑΕΚ, Προμηθέα και Καρδίτσα - Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προκριματικά
- Μιχάλης Δημητριάδης - Ευγενίδης: Γιατί η ελληνική ακτοπλοΐα δεν προσελκύει τις νέες γενιές
- Κυβέρνηση Ειδικού Σκοπού με στόχο την κάθαρση εισηγείται ο Φαραντούρης
- Η τρίτη σεζόν του Squid Game κατέκτησε το Netflix - Πήγε νούμερο 1 σε όλες τις χώρες παγκοσμίως
- Κυβερνητικές πηγές κατά ΠΑΣΟΚ: Οι πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ για το 2023 δεν έγιναν σε μπλοκαρισμένα «κόκκινα» ΑΦΜ