Ο Maluma πρώτη φορά στην Ελλάδα - Δύο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (φωτο-video)

Ο Κολομβιανός καλλιτέχνης Maluma έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο μοναδικές συναυλίες, την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 στην Αθήνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) και την Παρασκευή 13 Μαρτίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο μόλις 25 χρονών Λατίνος τραγουδιστής

έχει κερδίσει το παγκόσμιο μουσικό κοινό με την χαρισματική φωνή, τη θετική του ενέργεια και την εκρηκτική του παρουσία.

Το ψευδώνυμο του είναι τα αρχικά από ανθρώπους της οικογενείας του, δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους τους νέους που τον ακολουθούν. Από μικρή ηλικία άρχισε να τραγουδάει και να ασχολείται με την reggaeton μουσική αλλά και με το urban style.

Ο βραβευμένος με Latin Grammy το 2018 για το «Καλύτερο Σύγχρονο Pop Vocal Άλμπουμ» με το «FAME» είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες των κοινωνικών δικτύων με πάνω από 23 εκατομμύρια οπαδούς στο Facebook, 6 εκατομμύρια στο Twitter, και 46 εκατομμύρια στο Instagram, που τον καθιστούν ηγέτη της Λατινικής Αμερικής.

Το επίσημο κανάλι του στο YouTube / VEVO έχει συγκεντρώσει πάνω από 9 δισεκατομμύρια προβολές και έχει περισσότερους από 22 εκατομμύρια συνδρομητές, έχοντας κερδίσει το Diamond Diamond Play Award.

Η περιοδεία «Maluma World Tour» σημείωσε απαράμιλλη επιτυχία, με πωλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο εισιτηρίων σε 105 συναυλίες το 2017 μόνο, κάνοντας τον Maluma έναν από τους κορυφαίους καλλιτέχνες στο είδος του παγκοσμίως.

Το 2018 έσπασε ρεκόρ σε όλες τις εμφανίσεις του στις ΗΠΑ και την Ευρώπη με το «FAME» και το 2019 συνεχίζει την περιοδεία του με sold out συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

Αναμφίβολα πρόκειται για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε από σήμερα και τα 1.000 πρώτα εισιτήρια θα έχουν το προνόμιο έκπτωσης 5€ από την αρχική τιμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα