Νέες προσλήψεις στο δήμο Νέας Ιωνίας

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο δήμο Νέας Ιωνίας

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας Αττικής ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Τμήματος Άσκησης Κοινωνικών Πολιτικών για την Τρίτη Ηλικία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας με διάρκεια τέσσερις (4) μήνες.

1 Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Φυσικοθεραπευτών
2 Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Καθαριστών/στριών

Εσωτερικών Χώρων

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της εξαίρεσης του άρθρου 4 παρ. 6 Ν. 2207/1994.

Οι αιτήσεις με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 θα υποβάλλονται μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Ιωνία: 10-12-2019 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 36405 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Προσωπικού ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Νέας Ιωνίας, Αγ. Γεωργίου αριθ. 40, Τ.Κ. 14234, Νέα Ιωνία, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών-Τμήμα Προσωπικού, υπόψιν κας Γαλάτου Αργυρώς (τηλ. επικοινωνίας: 2132000470) ή κας Ζαλαβρά Δήμητρας (τηλ. επικοινωνίας: 2132000415).

Ολόκληρη η ανακοίνωση θα υπάρχει τοιχοκολλημένη στο Δημοτικό Κατάστημα καθώς και στο δικτυακό τόπο του Δήμου (www.neaionia.gr).
Τα ειδικά έντυπα των αιτήσεων θα διατίθενται από το Δήμο, από τον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), από τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και από την ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr).

Για την ίδια ανακοίνωση επιτρέπεται η υποβολή μίας μόνο αιτήσεως.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι (10) ημέρες και αρχίζει στις 13/12/2019 και λήγει στις 23/12/2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα