Νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για τον Δήμο Λειψών

Μέσω ΑΣΕΠ προκηρύχθηκαν 3 θέσεις στο Δήμο Λειψών, δηλαδή 1 θέση ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, και 2 θέσεις ΤΕ που αφορούν ειδικότερα σε 1 θέση ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού και 1 θέση Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το γεγονός αυτό θεωρείται μία πολύ σημαντική «ένεση» σε ανθρώπινους πόρους για τον Δήμο Λειψών, καθώς επιτυγχάνεται η αναγκαία αύξηση του μόνιμου προσωπικού κατά 45%, με τους μονίμους υπαλλήλους του Δήμου να αυξάνονται σε 10, από 7 που ήταν μέχρι σήμερα. Ήδη ορκίστηκαν

και ανέλαβαν σήμερα τα καθήκοντά τους οι κυρίες Βασιλική Μακρή και Δέσποινα Καίρη στις αντίστοιχες θέσεις ΤΕ, ενώ αναμένεται και η ορκωμοσία του επιτυχόντος ΠΕ Πολιτικού Μηχανικού, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αποδοχής της θέσης από πλευράς του.

Ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος εξηγεί τη σημασία της μεγάλης αυτής νίκης, δηλώνοντας: «Η σημερινή είναι μία από τις ωραιότερες ημέρες της Δημαρχιακής θητείας μου με την οικογένεια του Δήμου να μεγαλώνει με νέα αξιόλογα μέλη. Εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης που βιώνουμε, η ενεργός παρουσία ενός αξιόμαχου Δήμου μπορεί να αποτελέσει ένα σπουδαίο εργαλείο για την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση των «κραδασμών» στις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες μας, λόγω της πανδημίας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέες, Δήμο Λειψών,nees, dimo leipson