Ναυτικός «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια μέσω ίντερνετ, «Θέλω να σου κάνω παιδιά» έλεγε σε 14χρονη

«Μου είπε ότι με βρίσκει ελκυστική και θέλει να κάνουμε σχέση». Αυτά ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο 43χρονος ναυτικός Ν.Γ. στην 14χρονη που προσέγγισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, στην οποία οι χρήστες συνομιλούν μέσω κάμερας σε πραγματικό χρόνο.

Ο ναυτικός είχε συγκεκριμένο σχέδιο δράσης με θύματα ανήλικα κορίτσια με τους αστυνομικούς να έχουν βάσιμες υποψίες ότι η 14χρονη που τον κατήγγειλε στη συνέχεια για βιασμό δεν είναι

η μοναδική περίπτωση. Η εφημερίδα «Πατρίς» παρουσιάζει τα στοιχεία που τον έστειλαν στη φυλακή και κυρίως την κατάθεση της 14χρονης.

«Μου ζητούσε να κάνω πράγματα και εγώ ντρεπόμουν»

Το κορίτσι στις 22 Απριλίου δίνει την πρώτη κατάθεση: «Στις 13 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:30 ενώ ήμουν εντός της διαδικτυακής εφαρμογής…. είχα μία γνωριμία με έναν κύριο που ονομάζεται Ν.Γ.

Σε αυτή την εφαρμογή έχεις τη δυνατότητα να συνομιλείς με αγνώστους με κάμερα σε πραγματικό χρόνο. Έτσι λοιπόν ένας εξ αυτών ήταν ο Ν.Γ. ο οποίος κατά τη διάρκεια της γνωριμίας μας μου ανέφερε ότι με βρίσκει ελκυστική και ότι θέλει να αναπτύξουμε περαιτέρω σχέση και συγκεκριμένα ότι θέλει να τα έχουμε. Εκείνη τη στιγμή μου ζήτησε να τον αποδεχθώ και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πράγμα το οποίο έκανα και τον ακολούθησα στο viber, facebook, Instagram, What’s up, messenger, tik tok, snapchat. Από εκείνη την ημέρα και μετά αρχίσαμε να συνομιλούμε σε καθημερινή βάση μέσω των ανωτέρω μέσων κοινωνικής δικτύωσης και περισσότερο μέσω messenger. Κατά τις βίντεο συνομιλίες μου, μου δήλωνε ακατάπαυστα ότι με θέλει ερωτικά και μου έλεγε ότι είμαι… και με παρότρυνε να βγάλω τα ρούχα μου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνομιλίας μας του έλεγα ότι ντρέπομαι…».

Ο 43χρονος γνωρίζοντας πολύ καλά την ηλικία του κοριτσιού και ότι πρόκειται για ανήλικη δεν είχε τον Θεό του και ζητούσε από την 14χρονη άσεμνες πράξεις, ενώ ο ίδιος προχωρούσε σε ενέργειες που δεν μπορούν να περιγραφούν δημόσια.

«Αυτές τις πράξεις μου ζητούσε να τις κάνω κάθε ημέρα και μου έλεγε παράλληλα τις εξής φράσεις:

Μωρό μου σε αγαπάω, σε θέλω για γυναίκα μου, θέλω να σε βλέπω γυμνή, είσαι η αγάπη μου, θέλω να σου κάνω παιδιά, θέλω να κάνουμε σεξ και άλλα πολλά, τα οποία ντρέπομαι να αναφέρω. Η τελευταία βίντεο συνομιλία που είχαμε μέσω της εφαρμογής Messenger ήταν στις 21 Απριλίου και ώρα 11:00 έως 12:00, ενώ εγώ ήμουν στο σπίτι μου και αυτός εντός της καμπίνας του πλοίου όπου εργάζεται και είναι σταθμευμένο στο λιμάνι του Πειραιά, όπου έκανε συγκεκριμένες πράξει, ενώ μου ασκούσε πίεση να γδυθώ, όμως εγώ δεν το έκανα. Εγώ δεν άντεξα άλλο αυτή την κατάσταση που συνέβαινε από τον Οκτώβριο έως σήμερα και αποφάσισα με πολύ προσπάθεια να τον μπλοκάρω από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το έκανα». Ο 43χρονος ναυτικός δεν έμενε μόνο στις διαδικτυακές επαφές αλλά ζητούσε να βρεθεί με την ανήλικη, όπως και έγινε τέσσερις φορές συνολικά.

Στην τρίτη συνάντηση εκείνος προχώρησε σε συγκεκριμένη πράξη με το κορίτσι όπως είπε «εκείνη τη στιγμή πάγωσα και άρχισα να κλαίω όπως αυτός παρά τις αντιδράσεις μου προχώρησε σε συγκεκριμένη πράξη ενώ εγώ τρομοκρατημένη του έδωσα σφαλιάρα».

Ο 43χρονος στην τελευταία συνάντηση πρότεινε στο κορίτσι να πάνε στο σπίτι του, ενώ ζητούσε σε όλο το διάστημα της συνομιλίας από την 14χρονη να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες και όταν αρνιόταν, εκείνος εκνευριζόταν.

«Μου έλεγε, σε παρακαλώ, δείξε μου, έλα, θα περάσουμε ωραία. Έλα, θα περάσεις ευχάριστα μαζί μου… Αισθανόμουν ότι αρχίζει να γίνεται κακός, ένιωθα να κινδυνεύω».

Η παρατηρητικότητα των γονέων

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναυτικός, Θέλω, 14χρονη,naftikos, thelo, 14chroni