Μετά την Αστυνομία χτυπά και Πυροσβεστική: Λουκέτο σε σταθμό στο Κορωπί λόγω κορονοϊού

Λουκέτο στον Πυροσβεστικό Σταθμό του Κορωπίου έχει βάλει ένα και μόνο κρούσμα του κορονοϊού, που εκδηλώθηκε σε Πυροσβέστη ο οποίος σε πρώτη φάση είχε υποβληθεί σε τεστ που ήταν αρνητικό!

Εδώ και δύο μέρες το σύνολο του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σταθμού είναι σε κατ΄ οίκον περιορισμό, το κτήριο απολυμάνθηκε από ειδικό συνεργείο του ΕΟΔΥ, και πλέον η περιοχή επιχειρησιακής ευθύνης του συγκεκριμένου σταθμού καλύπτεται από τον Πυροσβεστικό Σταθμό του Μαρκόπουλου και

ομάδα της ΜΕΤΠΕ (Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων).

Σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko.gr, όλα ξεκίνησαν πριν από μία εβδομάδα όταν ο Πυροσβέστης – φορέας επέστρεψε στην υπηρεσία του από διακοπές στη Μύκονο.

Αμέσως μετά την άφιξή του στην Αθήνα υποβλήθηκε σε εξετάσεις για κορονοϊό, οι οποίες όμως είχαν αρνητικό αποτέλεσμα. Έτσι εντάχθηκε κανονικά στην μονάδα του και άρχισε να εκτελεί υπηρεσίες, και μάλιστα -λόγω των αδειών- εργάστηκε σε διάφορες ομάδες με πάρα πολλούς συναδέλφους του.

Τρεις ημέρες αργότερα άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα που παρέπεμπαν σε Covid-19, οπότε μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο όπου προέκυψε θετικός τον κορονοϊό.

Από την ιχνηλάτηση που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι είχε έλθει σε επαφή με πολλούς συναδέλφους του, οι οποίοι επίσης είχαν εργαστεί με άλλους σε διάφορες βάρδιες, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να μπει σε καραντίνα το σύνολο του προσωπικού, και ο Πυροσβεστικός Σταθμός να απολυμανθεί και να κλείσει.

πηγή: astinomiko.gr

 

Keywords
Τυχαία Θέματα