Μεγάλο άνοιγμα από ελληνικό supermarket: Ανοίγει δεκάδες νέα καταστήματα

Νέες επενδύσεις ύψους 60 εκατ. ευρώ δρομολογεί για το τρέχον έτος στον κλάδο των supermarket η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος, η ποία πρόκειται να ανοίξει πολλά νέα καταστήματα.

Όπως ανέφερε σήμερα σε συνάντηση που πραγματοποίησε με δημοσιογράφους ο Βασίλης Σταύρου, Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος, οι επενδύσεις αφορούν στη δημιουργία 46 έως 50 νέων καταστημάτων (οργανικών και

franchise) καθώς επίσης και την ανακαίνιση 50 υφιστάμενων σημείων του δικτύου. Τα νέα σημεία θα λειτουργήσουν σε περιοχές που η εταιρεία έχει περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης όπως η Αττική, η Βόρεια Ελλάδα και τα νησιά.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου για το 2019 περιλαμβάνονται:

- Η ενίσχυση του τομέα των φρέσκων προϊόντων που διακινεί η αλυσίδα.
- Η ενίσχυση της γκάμας των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας.
- Το λανσάρισμα νέας σειράς έτοιμων γευμάτων.
- Η ενδυνάμωση της παρουσίας της εταιρείας στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

«Θέλουμε να φέρουμε ξανά την ΑΒ στην κορυφή. Να ξαναγίνει και του πουλιού το γάλα. Το 2019 προσβλέπουμε ότι η αγορά στο σύνολό της θα ανέβει γύρω στο 1,5 με 2%. Θεωρούμε ότι και εμείς θα πάρουμε το μερίδιό μας σε αυτή την αγορά. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μπορέσουμε να ξαναγίνουμε ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην ελληνική αγορά όσον αφορά στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την καινοτομία και την ποικιλία. Έχουμε μάθει να είμαστε νικητές και έχουμε στόχο να μπορέσουμε να ανακτήσουμε την ηγεσία μας σε επίπεδο τζίρου», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σταύρου.

Διαβάστε επίσης:

Και αν ήταν fake news o βάτραχος στη σαλάτα;

Keywords
Τυχαία Θέματα