Με το «ένα πόδι» εκτός ο Παπαδόπουλος: Η ανακοίνωση - απάντηση της «Νίκης»
Η «Νίκη» απαντά στην ανοιχτή επιστολή του βουλευτή της.
Συνεχίζεται ο εμφύλιος στη «Νίκη», καθώς με ανακοίνωση το κόμμα απαντά στην ανοιχτή επιστολή του βουλευτή της, Νίκου Παπαδόπουλου.
«Αν ο κ. Παπαδόπουλος έχει γνήσια πρόθεση να υπηρετήσει τη Νίκη, σεβόμενος το καταστατικό, το Συνέδριο και τους θεσμούς του Κινήματος, τότε θα είναι χαρά μας να βρούμε τον κοινό βηματισμό μας, όπως ξεκινήσαμε. Στώμεν καλώς», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.
Στην απάντηση, η «Νίκη» αναφέρει ότι ο βουλευτής έχει την «περίεργη απαίτηση» να αναρτώνται στα social media του κόμματος συνεντεύξεις στις οποίες ο ίδιος «εκφέρει απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον θεσμών του Κινήματος, του Συνεδρίου και του δημοκρατικά εκλεγμένου Βουλευτηρίου».
Αντιθέτως, συνεχίζει η ανακοίνωση «δεν επέδειξε όμοιο ζήλο για την υπεράσπιση του Κινήματος, όταν συμμετείχε σε εκπομπές όπου συνομιλητές του προέβησαν σε συκοφαντικές και υποτιμητικές εκφράσεις εναντίον του ιδίου του σεβαστού προέδρου του Κινήματος».
Η ανακοίνωση της «Νίκης»Αναφορικά με την «ανοικτή επιστολή» του βουλευτή μας κ. Νίκου Παπαδοπούλου προς το Βουλευτήριον της ΝΙΚΗΣ, οφείλουμε να θέσουμε δημοσία και την σχετική απάντηση. Ο κ. Παπαδόπουλος ζητά να τον υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο, το οποίο δεν αποδέχεται και στρέφεται δημόσια εναντίον του, με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.
Ο κ. Παπαδόπουλος προσκλήθηκε εδώ και ικανό χρόνο σε μία ειλικρινή κατά πρόσωπον συζήτηση με τα μέλη του Βουλευτηρίου, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε την πρόσκληση. Αρνήθηκε επίσης να παραστεί σε πρόσφατο δείπνο καλού κλίματος μεταξύ Βουλευτηρίου και Κοινοβουλευτικής Ομάδας, χωρίς να έχει εύλογη αιτία. Το Βουλευτήριο συζητά με υγιή, ειλικρινή και κατά πρόσωπον διάλογο, και όχι σε δημόσια θέα για πρόκληση εντυπώσεων.
Παράλληλα, ο κ. Παπαδόπουλος διακινεί την περίεργη απαίτηση να αναρτώνται στα Μέσα Επικοινωνίας του Κινήματος, συνεντεύξεις του στις οποίες ο ίδιος εκφέρει απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον θεσμών του Κινήματος, του Συνεδρίου και του δημοκρατικά εκλεγμένου Βουλευτηρίου.
Αντιθέτως, δεν επέδειξε όμοιο ζήλο για την υπεράσπιση του Κινήματος, όταν συμμετείχε σε εκπομπές όπου συνομιλητές του προέβησαν σε συκοφαντικές και υποτιμητικές εκφράσεις εναντίον του ιδίου του σεβαστού Προέδρου του Κινήματος.
Το Βουλευτήριο είναι ο ακρογωνιαίος θεσμός συλλογικότητας, ενότητας και σεβασμού στις αξίες του ευγενικού μας Κινήματος. Δεν είναι όργανο
δεοντολογίας ούτε βεβαίως τιμωρίας, όπως αφήνεται να πλανάται η εντύπωση. Το καταστατικό του Κινήματος, και ο θεσμικός ρόλος κάθε οργάνου, είναι δημόσια γνωστός και αναρτημένος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΝΙΚΗΣ.
Επιβεβαιώνουμε και τονίζουμε την πολιτική απόφαση του Βουλευτηρίου να εξαντλήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα, μεταξύ των οποίων και την απουσία νέων αναρτήσεων του βουλευτή στην ιστοσελίδα και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ΝΙΚΗΣ, προκειμένου ο βουλευτής μας να κατανοήσει τη θεμελιώδη του υποχρέωση να σεβαστεί το Συνέδριο, το Καταστατικό, τον Πρόεδρο και τους Θεσμούς του Κινήματος.
Τον ελληνικό λαό τον ενδιαφέρει πώς θα δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματά του.
– Πώς θα εξασφαλίσει φθηνή ενέργεια για το σπίτι του.
– Πώς θα μείνει ελεύθερος από το κρατικό φακέλωμα του υποχρεωτικού Προσωπικού Αριθμού.
– Πώς θα νιώσει ασφαλής στις γειτονιές του.
– Πώς θα ανασάνει από την ακρίβεια.
– Πώς τα παιδιά μας θα προστατευτούν από την ανηθικότητα και τη βία.
– Πώς θα πληρωθούν οι συντάξεις σε δέκα χρόνια από τώρα, χωρίς να ανεβεί το όριο συνταξιοδότησης.
– Πώς θα λογοδοτήσουν οι κυβερνήσεις που επέβαλαν υποχρεωτικές βλαπτικές ιατρικές πράξεις και που σήμερα διαλύουν τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας.
– Πώς θα αποδοθεί δικαιοσύνη για την εγκληματική κυβερνητική συγκάλυψη στα Τέμπη.
Ποσώς ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό αν ο κ. Παπαδόπουλος θέλει να υβρίζει θεσμικά πρόσωπα της ΝΙΚΗΣ και να απαιτεί αυτά να τα δημοσιεύει το Κίνημα.
Αν ο κ. Παπαδόπουλος έχει γνήσια πρόθεση να υπηρετήσει τη ΝΙΚΗ, σεβόμενος το Καταστατικό, το Συνέδριο και τους Θεσμούς του Κινήματος, τότε θα είναι χαρά μας να βρούμε τον κοινό βηματισμό μας, όπως ξεκινήσαμε.
Στώμεν καλώς.
#ΝΙΚΗ #ΝΙΚΟΣ_ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Πάρος: Σταματίνα Τσιμτσιλή και Σοφία Αλιμπέρτη συγκλονισμένες από τις πλημμύρες
- Συνολάκης: Πιθανός σεισμός 8 Ρίχτερ στην Ελλάδα – Ποια η καλύτερη περίπτωση
- Θοδωρής Κολυδάς: "Το τελευταίο έκτακτο της καριέρας μου"
- «Η αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ»: Ο σύντροφος ζωής του Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν θρηνεί τον θάνατό του
- «Τρομοκράτης ο Ολυμπιακός – Ψευτομαγκιές ο Ιωαννίδης, θα είχε τιμωρηθεί στο Λιμάνι»
- Πρωθυπουργός Σλοβακίας: Η Φον ντερ Λάιεν με έβριζε μισή ώρα, με είπε "εντελώς ηλίθιο" γιατί μίλησα με τον Τραμπ
- Θεσσαλονίκη: Απανθρακωμένος εντοπίστηκε 50χρονος που αγνοούνταν
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 50χρονος που αγνοείτο εδώ και 10 ημέρες
- Πέθανε ο Γιώργος Κορρές - Ο αρχαιολόγος που ανέσκαψε την Πύλο
- Θηριωδία στη Ράφα: Oι ΙDF εκτέλεσαν διασώστες και τους έριξαν σε ομαδικό τάφο
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Dikaiologitika
- Worldline Greece: Παρέλαβε το βραβείο «Fintech of the Year» για 3η συνεχή χρονιά
- Η Λατινοπούλου ταυτίζεται με τη Λεπέν
- Με το «ένα πόδι» εκτός ο Παπαδόπουλος: Η ανακοίνωση - απάντηση της «Νίκης»
- Τζάστιν Μπίμπερ: Φουντώνουν τα σενάρια περί χωρισμού με την Χέιλι (Βίντεο)
- Κλέλια Ανδριολάτου: Τι απαντά για την επιστροφή του «Maestro» (Βίντεο)
- Ανακαλύψτε τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι: Μία φυσικά δροσιστική γεύση για κάθε στιγμή!
- Αγνώριστη η νικήτρια της Eurovision 2018 – Έχασε 30 κιλά (Φωτογραφία)
- Πυροσβεστική: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για 2.500 προσλήψεις εποχικών
- Ο Έντι Μέρφι αποκαλύπτει: «Είχα μόνο μία οντισιόν σε όλη μου τη ζωή»
- Τελευταία Νέα Dikaiologitika
- Με το «ένα πόδι» εκτός ο Παπαδόπουλος: Η ανακοίνωση - απάντηση της «Νίκης»
- Κλέλια Ανδριολάτου: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την εξόρμηση της στην Βενετία
- Η Λατινοπούλου ταυτίζεται με τη Λεπέν
- Αγνώριστη η νικήτρια της Eurovision 2018 – Έχασε 30 κιλά (Φωτογραφία)
- Ράνια Τζίμα: Το ατύχημα που είχε στο τέλος του Δελτίου Ειδήσεων του MEGA (Βίντεο)
- Κακοκαιρία στο Μεσολόγγι: Στα λευκά οι δρόμοι από το χαλάζι (Εικόνες και Βίντεο)
- Κοινή απάντηση στους δασμούς Τραμπ από Κίνα, Ιαπωνία και Νότια Κορέα
- Kλειστά αύριο τα σχολεία στην Κω
- Αναστασοπούλου για Σολωμού: Αν οι δηλώσεις της είχαν γίνει από άντρα θα είχαν πάρει την ίδια έκταση (Βίντεο)
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Κανάκης για αστυνομική βία: «Αυτές τις εικόνες τις βλέπουμε σε άλλα καθεστώτα» (Βίντεο)
- Μαρίν Λεπέν: Πολιτική απόφαση η καταδίκη μου, τραγική ημέρα για τη Δημοκρατία
- Ο Ίντρις Έλμπα επόμενος υποψήφιος δήμαρχος Λονδίνου;
- Πέθανε ο αρχαιολόγος Γιώργος Κορρές
- Ο Βλαντιμίρ Πούτιν επιστρατεύει άλλους 160.000 Ρώσους
- Ο Έντι Μέρφι αποκαλύπτει: «Είχα μόνο μία οντισιόν σε όλη μου τη ζωή»
- Ολοκληρώθηκε η συμφωνία για την εξαγορά της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός από τη Μασούτης
- 112 για έντονα καιρικά φαινόμενα σε Χίο, Σάμο και Ικαρία