Μαζική θανάτωση σκύλων με φόλες στην Αμαλιάδα

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον άνθρωπο που θανάτωσε με φόλα πέντε σκυλιά χθες τα ξημερώματα στην Αμαλιάδα, πέντε σκυλιά εκ των οποίων τα δύο ιδιόκτητα και τα τρία της γειτονιάς, τα οποία δεν ενοχλούσαν κανέναν.

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον άνθρωπο που θανάτωσε με φόλα πέντε σκυλιά χθες τα ξημερώματα στην Αμαλιάδα, πέντε σκυλιά εκ των οποίων τα δύο ιδιόκτητα και τα τρία της γειτονιάς, τα οποία δεν ενοχλούσαν κανέναν. Οι σκύλοι, οι φίλοι του ανθρώπου, για κάποιον έγιναν εχθροί χωρίς να τον έχουν πειράξει, απλά και μόνο γιατί προφανώς

δεν ανεχόταν την παρουσία τους και σκέφτηκε αυτό τον άνανδρο τρόπο για να τους αφαιρέσει τη ζωή.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε γειτονιά κοντά στην οδό Ναυαρίνου, στο δρόμο Αμαλιάδας- Σαβαλίων και οι περίοικοι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Ξύπνησαν το πρωί για να ανοίξουν τα σπίτια τους να υποδεχτούν τους ιερείς για την Πρωτάγιαση και τα παιδιά για τα κάλαντα των Θεοφανείων και βρέθηκαν μπροστά από ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Το ένα κοντά στο άλλο

Ο πρώτος που αντίκρισε τον σκύλο του, την Φρίντα, στην αυλή του σπιτιού του να ψυχορραγεί ήταν ο κ. Κώστας Μαστρογιαννόπουλος. Δεν πρόλαβε όμως να κάνει τίποτα, μετέφερε το σκυλί λίγα μέτρα πιο πέρα από το σπίτι για να μην το δουν τα παιδιά και η Φρίντα τους αποχαιρέτησε για πάντα.

Όμως, δεν ήταν μόνο αυτή το θύμα. Λίγα μέτρα πιο πέρα αντίκρισε τον δεύτερο σκύλο που είχε πεθάνει, ακολούθησε ο τρίτος σκύλος και λίγο πιο μακριά ο τέταρτος σκύλος. Όλοι διάσπαρτοι σε ένα άδειο οικόπεδο, δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν, δεν πρόλαβαν καν να γαυγίσουν. Ο πέμπτος σκύλος, ο δεύτερος ιδιόκτητος, μέχρι χθες το μεσημέρι δεν είχε βρεθεί, αφού προφανώς έχει ξεψυχήσει κάπου ανάμεσα στα χορτάρια και δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

ΠΗΓΗ: patrisnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα