Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο Παρασκευή στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, σήμερα 14 Μαρτίου κατά τις ώρες 22:00΄έως 06:00΄ της επομένης, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος του Α/Κ Λ. Κηφισού, περιοχής Δήμων Πειραιά και Μοσχάτου – Ταύρου.

Συγκεκριμένα, θα γίνει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων του κλάδου εξόδου της οδού Καραολή Δημητρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά

προς Γλυφάδα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Καραολή Δημητρίου – κλάδος εξόδου της Καραολή Δημητρίου προς Εθν. Μακαρίου/Νέα Λ. Ποσειδώνος – δεξιά κλάδος εξόδου προς Εθν. Μακαρίου – αριστερά Εθν. Μακαρίου – Παλαιά Λ. Ποσειδώνος προς Καλλιθέα/Γλυφάδα.

Επιπλέον, θα υπάρξει εναλλάξ κατάληψη της δεξιάς ή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της Νέας Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κηφισού και της οδού Κωνσταντινουπόλεως, συνολικού μήκους 200,00μ. (περίπου), ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, καθώς και εναλλάξ κατάληψη της δεξιάς ή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του κλάδου εξόδου της Λ. Κηφισού, από το ύψος της έναρξης διαχωρισμού με τον κλάδο εξόδου έως την οδό Κωνσταντινουπόλεως, συνολικού μήκους 400,00μ. (περίπου), κατεύθυνση προς Σ.ΕΙ.Φ./Νέα Λ. Ποσειδώνος.

Τέλος, θα γίνει εναλλάξ κατάληψη των τριών (3) δεξιών ή δύο (2) αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας της Νέας Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αθ. Διάκου, συνολικού μήκους 300,00μ. (περίπου), ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα