Κρήτη: Κρεοπώλης ξυλοκόπησε πελάτη επειδή δεν αγόρασε κρέας, τι λέει το θύμα

Tι είπε το θύμα για τον άγριο ξυλοδαρμό του από τον ιδιοκτήτη κρεοπωλείου.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού που σημειώθηκε σε κρεοπωλείο του Ηρακλείου το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10), με τον ιδιοκτήτη να επιτίθεται σε πελάτη που διαμαρτυρήθηκε για τις αυξημένες τιμές.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο (16.10.2021) σε κρεοπωλείο του Ηρακλείου με «πρωταγωνιστή» τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και έναν πελάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν ένας 46χρονος άνδρας πήγε σε γνωστό κρεοπωλείο της πόλης

προκειμένου να αγοράσει κρέας.

Αφού επέλεξε το κομμάτι που ήθελε πήγε στο ταμείο όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, διαπίστωσε ότι η τιμή ήταν αρκετά αυξημένη από αυτήν που ανέγραφε το ταμπελάκι στην βιτρίνα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο άνδρας στο cretapost, η ταμίας του είπε να πληρώσει 1 ευρώ παραπάνω από την τιμή που αναγραφόταν, χωρίς να του δώσει κάποια εξήγηση. Τότε, ο ίδιος της είπε «ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν θα ψωνίσω», ενώ υποστηρίζει ότι δεν αντάλλαξε κουβέντα με τον ιδιοκτήτη.

Στη συνέχεια, ο 39χρονος κρεοπώλης φέρεται να ακολούθησε οργισμένος τον 46χρονο και του επιτέθηκε την ώρα που πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του, μπροστά στα μάτια του έκπληκτου γιου του θύματος.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου φέρεται να του επιτέθηκε πισώπλατα με γροθιές στο κεφάλι, ενώ έσπρωξε με βία την πόρτα του αυτοκινήτου και του «έπιασε» το πόδι, με αποτέλεσμα ο 46χρονος να υποστεί κάταγμα. Παράλληλα, προκάλεσε υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο.

«Πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο κι ενώ είχα ανοίξει την πόρτα και είχα μπει ο μισός μέσα στο αυτοκίνητο, αντιλαμβάνομαι ότι είναι πίσω μου αυτός και αρχίζει να μου παίζει μπουνιές στο κεφάλι και έκλεινε την πόρτα του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να μου σφηνώσει το πόδι στην πόρτα. Πήγα μετά στο νοσοκομείο και έχω κάταγμα στο πόδι.

Εγώ προσπαθούσα να βγω από το αυτοκίνητο, εκείνος δε με άφηνε όμως. Έπαιζε κλωτσιές στο αυτοκίνητο, στην πόρτα και με τα χέρια του χτυπούσε τα τζάμια. Τελικά κατάφερα να βγω από το αυτοκίνητο, εκείνος ξαναγύρισε στο κατάστημα και μου λέει: "θα σε φτιάξω τώρα εγώ".

Εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα να βγει με μαχαίρια, τελικά δε βγήκε, κάλεσα την αστυνομία. Πέντε λεπτά πριν έρθει το περιπολικό, εκείνος σηκώθηκε κι έφυγε από το κατάστημα» κατήγγειλε το θύμα.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ειδοποίησε την αστυνομία καταθέτοντας μήνυση εναντίον του κρεοπώλη. Το περιστατικό καταδίκασε με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου, διευκρινίζοντας ότι ο συγκεκριμένος κρεοπώλης δεν αποτελεί μέλος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα