Κρήτη: «Μπλακ άουτ» στους αξονικούς τομογράφους στο ΠΑΓΝΗ

Ήταν στραβό το κλίμα... το έφαγε και ο γάιδαρος, λέει ο σοφός λαός και κάπως έτσι φαίνεται ότι είναι σήμερα τα πράγματα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Και αυτό διότι, ενώ είναι σε εφημερία το νοσοκομείο, έχουν βγει εκτός λειτουργίας και οι δύο αξονικοί τομογράφοι, με αποτέλεσμα όσοι ασθενείς χρειάζεται να υποβληθούν σε αξονικές να πρέπει να διακομιστούν στο Βενιζέλειο.

Εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, αναρωτιούνται αφενός πως θα...βγει η εφημερία και αφετέρου γιατί η διοίκηση δεν αποφάσισε να αλλάξει τις εφημερίες, όπως έγινε πρόσφατα μετά την πυρκαγιά της 23ης Σεπτεμβρίου

στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης στην Λ. Κνωσσού.

"Μηχανήματα είναι και χαλάνε" δήλωσε ο διοικητής ΠΑΓΝΗ - Βενιζελείου Γιάννης Τασσόπουλος, ο οποίος τονίζει πάντως ότι δεν έχει δημιουργηθεί ως αυτή την ώρα τουλάχιστον κανένα πρόβλημα. Το ΕΚΑΒ έχει ενημερωθεί για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και αναλαμβάνει τη μεταφορά των ασθενών.

Την ίδια ώρα, σημειώνει ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να επιδιορθωθούν οι βλάβες και μάλιστα εμφανίζεται αισιόδοξος ότι ο ένας από τους δύο αξονικούς, ίσως καταστεί δυνατό να λειτουργήσει άμεσα.

Πηγή: www.cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα