Κούλογλου στο Euractiv.gr: Μιλάω όποτε θέλω με Τσίπρα, ο Άδωνις σύντομα σπίτι του

Δεν υπάρχει καμία έλλειψη επικοινωνίας με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, ύστερα από το σάλο που ξέσπασε με άρθρο γνώμης στο οποίο έκανε λόγο για «ισοπαλία σε έναν ανιαρό αγώνα» στη ΔΕΘ.

Σε

ερώτηση από το EURACTIV για το εάν όντως έχει να μιλήσει ενάμιση χρόνο με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως διέρρευσε σε ορισμένες ιστοσελίδες, απάντησε: «Σε καμία περίπτωση. Τον Τσίπρα τον παίρνω τηλέφωνο όποτε θέλω ως ευρωβουλευτής και δεν υπήρξε ούτε μια φορά που δεν μου απάντησε».

Μετά τις έντονες αντιδράσεις, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε διευκρινιστικές δηλώσεις στην «Αυγή», κάνοντας λόγο για «αναγκαιότητα να προκύψει προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα».

Παράλληλα, διευκρίνισε στο EURACTIV ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος του διεμήνυσε ότι έχουν δημιουργηθεί ερωτήματα για το εάν θέτει θέμα πρωθυπουργίας σε μια προοδευτική συμμαχία.

Στη συνέχεια ο κ. Κούλογλου εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του MEGA σχολίασε ειρωνικά το άρθρο του Κούλογλου.

«Η παρερμηνεία των δηλώσεών μου από τον Άδωνι Γεωργιάδη αποτελεί για ακόμη μια φορά την απόδειξη για το πόσο δύσκολη είναι στην Ελλάδα η ανοιχτή και δημοκρατική συζήτηση και η διατύπωση ελεύθερης γνώμης. Όλα διαστρεβλώνονται από τους αντιπάλους τύπου Άδωνι», είπε.

«Ας ξέρει ο κ. Γεωργιάδης ότι δεν θα αργεί η ώρα που θα έρθει η προοδευτική συμμαχία και θα τον στείλει σπίτι του», κατέληξε ο κ. Κούλογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα