Κορονοϊός: Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης παραμένει ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Από το βράδυ της Κυριακής ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας - είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και ανέβασε πυρετό.

Ο βουλευτής, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αρχικά βρίσκονταν στο σπίτι του στη Λάρισα σε απομόνωση. Την Κυριακή, έπειτα από «δύο ημέρες ηρεμίας», όπως εξήγησε ο ίδιος, ανέβασε

πυρετό και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με δημοσίευση του γιου του Αχιλλέα στο Facebook, o πατέρας του βρίσκεται απομονωμένος σε δωμάτιο αρνητικής πίεσης και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των γιατρών.

«Είναι γενικά καλά, δε χάνει ποτέ το χιούμορ και την αισιοδοξία του και είναι ευγνώμων σε όλους για την αγάπη σας» αναφέρει ο γιος του στην ανάρτησή του.

Ενώ, σε ο,τι αφορά δημοσιεύματα που ήθελαν τον κ. Κέλλα να βρίσκεται στην εντατική, ο γιος του κάνει λόγο για fake news.

Το Σάββατο 14/3, ο κ. Κέλλας έκανε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός με μία ανάρτηση που έκανε στη σελίδα του στο Facebook:

«Μετά από ήπια συμπτώματα – χαμηλό πυρετό – εξετάστηκα για τον κορονοϊό και βρέθηκα θετικός στον #covid_19. Παραμένω στο σπίτι μου,υπακούοντας στις οδηγίες των επιστημόνων. Χωρίς πανικό,με αισιοδοξία,πίστη και ελπίδα,θα το περάσουμε κι αυτό και θα βγούμε νικητές!», έγραψε ο κ. Κέλλα

Keywords
Τυχαία Θέματα