Κλειστά σχολεία λόγω καύσωνα την Πέμπτη 24/6

Κλειστά σχολεία λόγω καύσωνα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας την Πέμπτη 24/6.

Κλειστά θα παραμείνουν δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Ιουνίου, σε περιοχές όπου όπου η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα Τετάρτη 23 και αύριο

Πέμπτη 24 Ιουνίου, τα σχολεία παραμένουν κλειστά στους δήμους Λαμιέων, Θηβαίων, Αλιάρτου-Θεσπιέων και Λεβαδέων.

Κλειστά σχολεία στη Χαλκίδα

Με απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, αναστέλλεται η λειτουργία:α) των Δημοτικών Σχολείων, των Νηπιαγωγείων και των Ειδικών Σχολείων του Δήμου Χαλκιδέων την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 καιβ) των Παιδικών Σταθμών, των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Χαλκιδέων την Πέμπτη 24 Ιουνίου και την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021.

Κλειστά στη Λάρισα

Την αναστολή λειτουργίας των δημοτικών σχολείων που λειτουργούν, σε απογευματινή βάρδια για σήμερα Τετάρτη 23 Ιουνίου και όλων των σχολείων της Α/θμιας Εκπαίδευσης για αύριο Πέμπτη 24 Ιουνίου, ημέρα περαιτέρω ανόδου της θερμοκρασία, αποφάσισε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης λόγω των συνθηκών καύσωνα, σε συνδυασμό με την ανάγκη τήρησης των μέτρων για τον πανδημία.

Κλειστά δημοτικά στο Άργος - Κανονικά Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί σταθμοί

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος αποφάσισε:

Α. Την αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Άργους – Μυκηνών για την Πέμπτη 24/06/2021, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην χώρα μας και θα επηρεάσουν και την περιοχή μας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Β. Οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί σταθμοί του Δήμου μας, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα