Κέλλυ Σαρρή: Η Ελληνίδα κινηματογραφίστρια που μοντάρει βίντεο κλιπ για διάσημη Tiktoker και σειρές για το YouTube κανάλι της DC Comics

Η Κέλλυ Σαρρή υπογράφει τη σκηνοθεσία και το μοντάζ του καινούργιου βίντεο κλιπ της δημοφιλούς Tiktoker, Κyla Imani. H Κyla Imani έδωσε το πρώτο της αξέχαστο στίγμα με τη φιλική προς τα παιδιά ερμηνεία του μουσικού βίντεο της Beyonce "7/11" το 2014. Τώρα η τραγουδοποιός και τραγουδίστρια έχει περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Τικ Τοκ.

Η σκηνοθέτης και μοντέρ, Κέλλυ Σαρρή,

ακολούθησε πιστά το όραμα της Kyla για το νέο της βίντεο κλιπ. Στο βίντεο, η Kyla είναι η κύρια παίκτρια σε μια πραγματικότητα που μοιάζει με βιντεοπαιχνίδι όπου πρέπει να περάσει τρία επίπεδα για να κερδίσει το παιχνίδι.

Κάθε επίπεδο εκφράζει μια νέα πρόκληση σε συναισθηματικό επίπεδο. Μονταρισμένο παράλληλα με ένα love story, η Κyla δίνει τον απόλυτο καλύτερο εαυτό της ως παίκτρια! Με εκπληκτικά γραφικά κίνησης, το βίντεο αποτυπώνει ξεκάθαρα τη διάθεση του τραγουδιού και προσθέτει επιπλέον δυναμική.

«Η συνεργασία με την Kyla ήταν εκπληκτική! Είναι σούπερ ταλαντούχα και μια υπέροχη ψυχή! Είμαι τόσο χαρούμενη που μπόρεσα να κάνω πραγματικότητα το όραμά της για το βίντεοκλίπ! Ήταν μια μεγάλη πρόκληση να δημιουργηθεί το setup που μοιάζει με το παιχνίδι αλλά το καταφέραμε με επιτυχία. " -Κέλλυ Σαρρή

Το βίντεο μέχρι στιγμή έχει χιλιάδες προβολές στο Youtube και παραμένει πετυχημένο χιτ στο Tik Tok. Η παραγωγή του διήρκησε δύο μέρες συνολικά και γυρίστηκε στο Λος Άντζελες. Ενω το μοντάζ και τα εφέ σύνολο πήραν 2-3 βδομάδες για να τελειοποιηθούν.

Η Κέλλυ ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες τα τελευταία έξι χρόνια και έχει σκηνοθετήσει και μοντάρει ταινίες μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ και ανιμάτιον. Οι δημιουργίες της έχουν προβληθεί και βραβευτεί σε φεστιβάλ παγκοσμίως.

{https://www.youtube.com/watch?v=EcDXShKYOnI}

Η Κέλλυ μοντάρει σειρές για το YouTube κανάλι της DC Comics

Η Κέλλυ Σαρρή είναι η leading video editor για πολυάριθμες σειρές που προβάλλονται σε διάφορα Youtube κανάλια της DC Comics. Ξεκίνησε με την σειρά βασισμένη στο καρτούν DC Super Hero Girls του Creative Network και στη συνέχεια μοντάρε original shows όπως τη σειρά, Building with Batman και επεισόδια της πιο πρόσφατη σειρά How To Draw: The DC Multiverse. Η ίδια κάνει και το μοντάζ αλλά και τα κινούμενα γραφικά που βασίζονται στους χαρακτηρες της DC.

“Πάντα ήμουν fan της DC και ιδιαίτερα του Batman, οπότε όταν μου δόθηκε η ευκαιρία ήμουν σούπερ ενθουσιασμένη!”, δήλωσε η Κέλλυ Σαρρή.

Το ταλέντο της στο editing και motion graphics editing είναι μοναδικό γι’ αυτό και η δουλειά της για τις σειρές αυτές ξεκίνησε τον Ιανουάριο του ‘20 και συνεχίζει έκτοτε με νέα πρότζεκτ. Τα βίντεο στο Youtube εχουν χιλιάδες και εκατοντάδες views το καθένα και είναι πολύ πετυχημένα στους φαν της DC.

“Πάντα όταν μοντάρω έχω στο μυαλό μου το κοινό και πως θα κάνω πιο διασκεδαστική την παρακολούθηση των βίντεο. Επιλέγοντας συναρπαστικούς τρόπους πα΄ντα σε στόχο διαύγεια αλλά και διατηρώντας τον τόνο της σειράς που ήδη αγαπούν, μπόρεσα να δημιουργήσω επεισόδια που ήταν άμεσα οικεία, ενώ είχαν μια φρέσκια προσέγγιση”. Κέλλυ Σαρρή, για την YouTube σειρά βασισμένη στο DC Super Hero Girls.

Keywords
Τυχαία Θέματα