Καβγάς Ραγκούση - Κεγκέρογλου με αναφορές σε αποστασία και Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Σε καβγά παλαιών συντρόφων εξελίχθηκε η κόντρα του Γιάννη Ραγκούση με τον Βασίλη Κεγκέρογλου στην Ολομέλεια της Βουλής, με αφορμή αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην αποστασία.

«Δεν υπήρξα αποστάτης» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περιγράφοντας την πολιτική του πορεία από τα έδρανα του ΚΙΝΑΛ σε αυτά του ΣΥΡΙΖΑ.

«53 χρόνια μετά ο σύγχρονος αποστάτης αντέγραψε τον παραδοσιακό» απάντησε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

«Ούτε διέσπασα την παράταξη μου, ούτε εκδιώχθηκα, ούτε έριξα την κυβέρνηση καθοδηγούμενος από ξένο παράγοντας, όπως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» είπε ο Γ. Ραγκούσης, λαμβάνοντας το λόγο επι προσωπικού για να απαντήσει στην επίθεση που του εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός προ 15ημερου από το βήμα της Βουλής, με αφορμή παλαιότερα επιθετικά σχόλια στα social media κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Συνεχίζοντας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει κάνει – όπως είπε- πολιτική καριέρα αποκλειστικά χάρη στο επώνυμό του, ενώ αναρωτήθηκε αν αυτό είναι συνώνυμο της υποκρισίας ή της αποστασίας.

Η έκρηξη Κεγκέρογλού ωστόσο προκλήθηκε από την αναφορά του Γιάννη Ραγκούση ότι δεν άλλαξε πολιτική και ιδεολογική παράταξη και πως δεν κατάντησε διορισμένος υπουργός της δεξιάς.

«Ήσουν διορισμένος δύο φορές υπουργός των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου αλλά και δύο φορές διορισμένος βουλευτής» του απάντησε σε έντονο ύφος ο Β. Κεγκέρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα