Καμμένος: Αν μπουν τα τεθωρακισμένα, τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά (video)

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του, αυτή τη φορά κάνοντας αναφορά στη γειτονική Βόρεια Μακεδονία.

Πιο αναλυτικά, σε δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά «τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά. Αν αποφασίσει μια ίλη τεθωρακισμένων να περάσει μέσα θα φτάσει στην άλλη πλευρά των Σκοπίων. Θα φτάσει στη Σερβία».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι TRT

ο κ. Καμμένος εξαπολύει για άλλη μία φορά επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας πως τον εξαπάτησε στην περίπτωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ενώ δεν παραλείπει να αναφέρει πως το μεγαλύτερο μερίδιο σε αυτήν την περίπτωση είχε ο Νίκος Κοτζιάς.

«Ήταν καταρχήν ο Κοτζιάς που έδρασε ύπουλα και υπόγεια. Η συμφωνία των Πρεσπών προτάθηκε από τον κ.Κοτζιά. Εγώ είπα στους Αμερικάνους ότι η «Μακεδονία του Αιγαίου» είναι μια προπαγάνδα που ξεκίνησε από τον Τίτο και τον Μουσολίνι. Αλλά και βεβαίως ο πρωθυπουργός έχει απόλυτη ευθύνη….Ή μπορώ να πω με εξαπάτησε», επισήμανε.

Σχετικά με την εξαπάτηση που ισχυρίζεται, υπογράμμισε «Ο κ. Τσίπρας με εξαπάτησε διότι η πρώτη συμφωνία μας ήταν ότι θα έρθει η συμφωνία των Πρεσπών μετά τις εκλογές και η δεύτερη συμφωνία μας ότι θα έρθει στη Βουλή μετά το Μάρτιο. Όμως εκείνο που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό σε μια συνεργασία είναι να πάρει βουλευτές από τον κυβερνητικό του εταίρο και να διασφαλίσει τη φίμωση στη βουλή ενός ανθρώπου που μιλάει 25 χρόνια στη βουλή. Και για να με χτυπήσει προσπάθησε με μεθόδευση του Πρόεδρου της Βουλής να μου αφαιρέσει το λόγο ως πολιτικού αρχηγού».

Και επίθεση του στον Αλέξη Τσίπρα δεν σταμάτησε εκεί καθώς συμπλήρωσε «Είπε στη Βουλή «προσπάθησα να σε προφυλάξω μην γίνεις Σαμαράς». Ενώ έγινε ο ίδιος Σαμαράς. Την προδοσία την έκανε ο ίδιος. Αυτόν τον πολιτικό αμοραλισμό στην Ελλάδα δεν τον έχω ξαναδεί. Αποστασία τέτοια από τον κυβερνητικό σου εταίρο και την αριστερά δεν την είχαμε ματαδεί».

Σχετικά με τις αποχωρήσεις που υπέστησαν οι ΑΝΕΛ ανέφερε «Σε μια δύσκολη στιγμή ο άνθρωπος έχει να βάλει την αξιοπρέπεια του στο ζύγι. Στη ζυγαριά του ο κ. Κόκκαλης και η κυρία Χρυσοβελώνη έβαλαν την καρέκλα», σημείωσε.

Τέλος για τις τουρκικές προκλήσεις είπε: «έχουν μια πολιτική λεκτικού τσαμπουκά ο οποίος δεν συνδέεται πάντα με απειλή πραγματική χρήσης βίας… Οι Τούρκοι είναι δειλοί. Όταν καταλάβουν ότι έχουν απέναντι τους μια αποφασισμένη Ελλάδα ή έναν αποφασισμένο γείτονα είναι από αυτούς που κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο για να κάνουν τσαμπουκά, αλλά μόλις κατεβαίνει ο ψηλός, φεύγουν».

Δείτε την συνέντευξη του Πάνου Καμμένου:

Keywords
Τυχαία Θέματα