Καλύβια: Η διαφωνία για τα κοινόχρηστα και τα… μάγια οδήγησαν στο έγκλημα στο Κέντρο Υγείας - Προφυλακιστέος ο δράστης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 32χρονος, ο οποίος σκότωσε λίγες ώρες πριν τα Χριστούγεννα τον 60χρονο υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων για μια.... διαφωνία σχετικά με τα κοινόχρηστα αλλά και γιατί νόμιζε ότι το θύμα και η σύζυγός του... τού έκαναν μάγια.

Ο 32χρονος βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη 6/5 ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί, ενώ ομολόγησε την πράξη του και υποστήριξε ότι πίστευε πως με τη δολοφονία θα απελευθερωνόταν.

Όπως δήλωσε ο ένας εκ των συνηγόρων του, Μιχάλης Φράγκου: «Ομολόγησε την πράξη του. Ήταν ειλικρινής. Ζήτησε συγγνώμη καθώς έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί το

λάθος του. Θεωρούσε ότι κινδυνεύει ζωή του από τα μάγια και ότι με αυτό τον τρόπο θα ελευθερωθεί. Επειδή υπάρχουν ψυχολογικά προβλήματα, ζητήσαμε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη».

Για ένα βαρύτατα διαταραγμένο άτομο έκανε λόγο ο (επίσης) δικηγόρος του Γιώργος Γιάνναρος: «Είναι εδραιωμένη η πεποίθησή μας ότι πρόκειται για ένα άτομο βαρύτατα διαταραγμένο ψυχικά και διανοητικά. Κι αυτό δεν είναι ένας όψιμος ισχυρισμός μας καθώς αφενός δεν είχε κίνητρο για την πράξη αφετέρου προέρχεται από ένα οικογενειακό περιβάλλον όπου ο πατέρας του δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του όταν ήταν 14 ετών».

ΚΑΛΥΒΙΑΕΓΚΛΗΜΑΔΟΛΟΦΟΝΙΑΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα