Ηράκλειο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία στην καφετέρια – Η μητέρα της εστεμμένης ανέβηκε στο ψυγείο για να γλιτώσει

Εξελίξεις στο περιστατικό δολοφονίας στο Ηράκλειο, όπου 60χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 53χρονη πρώην κουνιάδα του.

Συγκλονίζουν οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας της καφετέριας στο Ηράκλειο και αποτυπώνουν τη σφαγή της άτυχης 53χρονης.

Στις εικόνες βλέπουμε την 53χρονη να ανεβαίνει ακόμη και στο ψυγείο της καφετέριας για να γλιτώσει, ενώ την ίδια στιγμή ο δράστης τη μαχαίρωνε επίμονα.

Οι πρώτες μαχαιριές την βρήκαν στα πλευρά. Στη συνέχεια ο δράστης σκαρφάλωσε και αυτός και την αποτελείωσε, κόβοντάς της, το λαιμό.

Η Μαρίνα Τζωρμπατζάκη ήταν μητέρα τριών παιδιών. Κόρη της, ήταν και η Κωνσταντίνα Παγάνη που είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017.

Στα χέρια των διωκτικών αρχών βρίσκεται ο 60χρονος άνδρας ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 53χρονη πρώην κουνιάδα του.

Ο δράστης ο οποίος αμέσως μετά το άγριο φονικό αρχικά έσπευσε να εξαφανιστεί με ένα δίκυκλο που χρησιμοποιούσε, στη συνέχεια ωστόσο παραδόθηκε στις αρχές, γύρω στις 9:15 το πρωί και στη συνέχεια οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, όπου και ομολόγησε την πράξη του.

Το έγκλημα σημειώθηκε στην οδό Στρυμώνος στην περιοχή των Δειλινών, σε καφετέρια - take away, όπου η άτυχη γυναίκα εργαζόταν.

Εκεί φαίνεται πως της είχε στήσει καρτέρι ο πρώην κουνιάδος της. Όταν η γυναίκα προσήλθε για να ανοίξει το μαγαζί, στις 07.00 το πρωί, βρήκε τον άνδρα εκεί. Ξεκίνησε καυγάς που εξελίχτηκε σε συμπλοκή. Ο άνδρας, κατόπιν, έβγαλε μαχαίρι, κατάφερε τρεις μαχαιριές στην 53χρονη και εξαφανίστηκε.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών όμως, η άτυχη γυναίκα κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα