Η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου σε βρεφονηπιακό σταθμό: Μικροί μαθητές της προσέφεραν χειροτεχνίες

Με αφορμή την πρώτη ημέρα ανοίγματος, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, επισκέφτηκε το Βρεφονηπιακό Σταθμό «Οι Φίλοι του Παιδιού».

Σε επαναλειτουργία τέθηκαν σήμερα οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί.

Με αφορμή την πρώτη ημέρα ανοίγματος, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, επισκέφτηκε το Βρεφονηπιακό Σταθμό «Οι Φίλοι του Παιδιού».

Η υφυπουργός συνομίλησε με τους μικρούς μαθητές οι οποίοι έκαναν ένα αναμνηστικό δώρο στην ίδια, μια χειροτεχνία με τα ονόματα των μαθητών.

«Ξεκινάμε

σήμερα με προστατευτικά μέτρα για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς εβδομαδιαία self test, αλλά και υποχρεωτική χρήση μάσκας χωρίς αυτή να είναι υποχρεωτική για τα μικρά παιδιά εφόσον κατανοούμε το ευαίσθητο της ηλικίας και των χαρακτηριστικών τους.

Έχουμε συλλέξει όλα τα στοιχεία των βρεφονηπιακών ώστε να είναι και αυτοί στη λίστα προτεραιότητας για τον εμβολιασμό», δήλωσε μεταξύ άλλων η κα. Μιχαηλίδου.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα επαναλειτουργούν οι πρακτικές και εργαστηριακές ασκήσεις σε ΙΕΚ και Κολέγια, καθώς και η δια ζώσης λειτουργία των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας και του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης Μεταλυκειακού έτους - Τάξης Μαθητείας (ΕΠΑΛ), τα Μουσικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, μόνο για ατομικά μαθήματα με αναλογία έναν μαθητή ανά έναν εκπαιδευτή/καθηγητή.

Τέλος, από σήμερα ξεκινούν και οι αθλητικές ακαδημίες με ατομικές προπονήσεις σε μικρά, σταθερά γκρουπ έως 10 ατόμων.

{https://youtu.be/bKdMGHhfUVE}

{https://youtu.be/4tl3Spt2h4A}

ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣΜΑΘΗΤΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα