Η βελτίωση του οδικού δικτύου και οι ασφαλείς μετακινήσεις στην αντζέντα του Γιώργου Πατούλη

«Θα επενδύσουμε σε πολιτικές που προάγουν τις ασφαλείς μετακινήσεις, μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα αλλά και παρεμβάσεις για τη βελτίωση του οδικού δικτύου στην Αττική. Προτεραιότητα μας η ασφάλεια των πολιτών» δηλώνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, κ. Γιώργος Πατούλης.

O υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση με θέμα την Οδική Ασφάλεια που διοργάνωσε η Ένωση Εκπαιδευτών Οδήγησης Αθηνών,

στο Σεράφειο Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης, ο βουλευτής της ΝΔ Χ. Μπουκώρος, υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» και πλήθος κόσμου.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο κ. Πατούλης συνεχάρη την Ένωση Εκπαιδευτών Οδήγησης για τη διοργάνωση, επισημαίνοντας πως τα θέματα οδικής ασφάλειας και η προστασία των πολιτών είναι προτεραιότητα και χρήζουν σοβαρής και υπεύθυνης αντιμετώπισης, με έμφαση στη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή για την πρόληψη τροχαίων δυστυχημάτων.

«Η εκπαίδευση των νέων μας στην οδική ασφάλεια από την τρυφερή ηλικία είναι σημαντικός παράγοντας για τη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων, καθώς σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία τα τροχαία δυστυχήματα αποτελούν την 1η αιτία θανάτου για την ηλικία των 15 -29 ετών, 2η αιτία θανάτου για τις ηλικίες 5 έως 14 ετών και τρίτη αιτία θανάτου για τις ηλικίες 30 έως 44 που θεωρούνται οι πιο τρυφερές αλλά και παραγωγικές ηλικίες» σημείωσε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε χαρακτηριστικά:

«Θα επενδύσουμε και θα στηρίξουμε πολιτικές που προάγουν τις ασφαλείς μετακινήσεις, μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα αλλά και παρεμβάσεις για τη βελτίωση του οδικού δικτύου στην Αττική. Η Νέα Αρχή για την Αττική και η Νέα Περιφερειακή Διοίκηση θα βρίσκεται σε συνεχή διαβούλευση, τόσο με τους εκπαιδευτές των οδηγών όσο και με όλους τους πολίτες προκειμένου να διαμορφώσουμε ένα στρατηγικό σχεδιασμό με έμφαση στην πρόληψη, διότι η Οδική Ασφάλεια και η σωστή εκπαίδευση αποτελούν προτεραιότητα των πολιτικών μας. Με την ασφάλεια των πολιτών δεν παίζουμε».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στα Eklogikanews.gr

Διαβάστε ακόμα: Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι για τα... οικονομικά των εκλογών

Keywords
Τυχαία Θέματα