Η συγκλονιστική ανάρτηση νοσηλεύτριας: «Εδώ Γεννηματάς, μαμά φοβάμαι»

Νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», η οποία καθημερινά έρχεται σε επαφή με τους διασωληνωμένους από τον κορονοϊό, προχώρησε σε μία συγκλονιστική ανάρτηση.

Η νοσηλεύτρια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook προχώρησε σε μια ανάρτηση η οποία περιλαμβάνει ένα σπαρακτικό μήνυμα με το οποίο προσπαθεί να παρακινήσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

«Τελικά το παιχνίδι είναι άνισο» - Η συγκλονιστική ανάρτηση:

«Τελικά το παιχνίδι είναι άνισο. Ο εγκεφαλικός εγωισμός ξεπερνάει

κάθε προσδοκία. Εμβολιασμένος? Εννοείται όχι. Ετών 39 με οξυγόνο τώρα. 21 σύνολο 4 ναι Οι υπόλοιποι μάντεψε. Και μια διασωληνωμένη και αυτή στους μάντεψε . . . ετών 74. Και δεν είναι η στολή που πρέπει ν’ αντέξεις (γιατί λιώνεις στη κυριολεξία ), δεν είναι η κούραση ,δεν είναι η όλη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείς. Είναι η ειρωνία , το δε βαριέσαι , το έτυχε σε μένα και δεν το περίμενα , δεν πίστευα ότι υπάρχει .. Αλήθεια ?

Τώρα που είσαι πριν τη διασωλήνωση πίστεψες? Πραγματικά σου λέω αυτός ο κόσμος δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ποτέ αν δεν αλλάξει το εγώ μας και πως βλέπουμε τα πράγματα. Εδώ Γεννηματάς. Μόλις έβγαλα τη στολή. Στάζω. Διψάω. Φοβάμαι μαμά» έγραψε η νοσηλεύτρια στην ανάρτησή της.

Παράλληλα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φοράει τη βαριά προστατευτική στολή.

{https://www.facebook.com/sofia.diamantopoulou.16/posts/10226818098061254}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εδώ Γεννηματάς,edo gennimatas