Η Περιφέρεια Αττικής εγκαινιάζει ένα έργο - «κόσμημα» για τον αθλητισμό

«Πραγματικό κόσμημα» για τη Λυκόβρυση χαρακτήρισε το νέο Πολυχώρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Αναψυχής η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου κατά τα εγκαίνια που πραγματοποίησε χθες με τον δήμαρχο Λυκόβρυσης - Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη εν μέσω πολύμορφων εκδηλώσεων όπως: συναυλίες, κολυμβητικοί αγώνες και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους.

Η κ. Δούρου συνοδευόταν από τον αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο και αναφερόμενη στο έργο που υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, σε συνολική έκταση

5.404,87 τ.μ. τόνισε ότι: «Πρόκειται για ένα πολυδύναμο έργο για την ευρύτερη περιοχή, με χώρους πρασίνου - αναψυχής - αθλητικές κολυμβητικές εγκαταστάσεις - χώρους υπόγειας στάθμευσης».

Υπογράμμισε ότι είναι «Ένα έργο - υπόδειγμα που σέβεται το περιβάλλον και προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και σέβεται τους συμπολίτες μας με αναπηρία. Ένα έργο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών». Σημείωσε ότι για την περάτωση του «χρειάστηκε η αποφασιστική παρέμβαση της σημερινής Διοίκησης της Περιφέρειας». Έκανε λόγο για «έργο στοίχημα και πρόκληση μαζί» γιατί όπως είπε «εμείς, δεν κατασκευάζουμε ειδήσεις. Κατασκευάζουμε έργα για όλους τους πολίτες. Και δίνουμε απαντήσεις. Όπως τούτο το έργο. Προσπαθώντας να βάλουμε τέλος σε παθογένειες δεκαετιών. Σε ό,τι υποβαθμίζει τη ζωή των συμπολιτών μας».

Πηγή: ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα