ΓΣΕΕ: Υπολογισμός δώρων, άδειας και αποζημίωση εργασίας αναζήτησαν οι επισκέπτες της ΚΕΠΕ

ΓΣΕΕ: Πάνω από 1 εκατ. οι επισκέπτες στην ιστοσελίδα του ΚΕΠΕ αναζήτησαν πληροφορίες κυρίως για τον υπολογισμό δώρων, άδειας και αποζημίωση απόλυσης.

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα του ΚΕΠΕΑ της ΓΣΕΕ καταγράφουν τα στοιχεία για το 2018. Η μεγάλη επισκεψιμότητα αποδεικνύει την εμπιστοσύνη των εργαζομένων στη Συνομοσπονδία τόσο για εργασιακά όσο και για ασφαλιστικά ζητήματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Google

analytics 1.134.702 επισκέπτες (27,5% παραπάνω από πέρυσι) αναζήτησαν πληροφορίες κυρίως για τον υπολογισμό δώρων, άδειας και αποζημίωσης απόλυσης. Ο αριθμός αυτός επισφραγίζει την μοναδική σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας των εργαζομένων προς την ΓΣΕΕ, σχέση που μας τοποθετεί υψηλά στις προτιμήσεις του.

Η εργασιακή ανασφάλεια, η αμφισβήτηση και καταστρατήγηση βασικών εργασιακών δικαιωμάτων καθιστά επιτακτική ανάγκη σύνδεσης και επικοινωνίας των εργαζομένων με τα συνδικάτα τους.

Το ΚΕΠΕΑ έχει δημιουργήσει μια «ηλεκτρονική βιβλιοθήκη εργασιακών θεμάτων» που αποτελεί εγχειρίδιο και οδηγό των εργαζομένων προκειμένου να γνωρίσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Για τη διευκόλυνσή τους λειτουργούν στο site του ΚΕΠΕΑ www.kepea.gr οι εξής online εφαρμογές υπολογισμού:

- Αποζημίωση Απόλυσης
- Δώρου Χριστουγέννων
- Δώρου Πάσχα
- Δώρου Χριστουγέννων για εργαζόμενους με εκ περιτροπής απασχόληση
- Άδειας
- Άδειας για εργαζόμενους με εκ περιτροπής απασχόληση
- Ωρομισθίου, υπερωρίας, υπερεργασίας, νυκτερινής εργασίας κτλ

Οι παραπάνω εφαρμογές αποδείχθηκαν ιδιαίτερα χρηστικές σε εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους καθώς συνέβαλαν στην απόκτηση ακριβούς και άμεσης πληροφόρησης για τα υπό έρευνα ερωτήματά τους, εφοδιάζοντάς τους παράλληλα με ισχυρά διαπραγματευτικά εργαλεία στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα