Γερουλάνος: Όταν εφαρμόζεις το νόμο χωρίς διακρίσεις σε σέβονται όλοι

Η ίση μεταχείριση όλων, χωρίς εξαιρέσεις, είναι σύμφωνα με τον Παύλο Γερουλάνο ο δρόμος για να κερδίσει τον σεβασμό των πολιτών και να καταφέρει να αλλάξει, εφόσον εκλεγεί, την Αθήνα.

Μάλιστα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων ερωτηθείς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη θύμισε τη στάση του, ως υπουργός Πολιτισμού τότε, στο θέμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Και τότε όλοι μου έλεγαν με ποιους πάω να τα βάλω και θεωρούσαν ότι δεν θα μπορέσω να τα καταφέρω. Ωστόσο, εφάρμοσα τον νόμο και τιμωρήθηκαν πάνω από 15 ομάδες, χωρίς

διακρίσεις. Όσες πιέσεις και αν δέχθηκα δεν έκανα πίσω. Στην πορεία του χρόνου, ακόμη και αυτοί που τιμωρήθηκαν, αναγνωρίζουν ότι δεν έκανα εκπτώσεις και διακρίσεις».

Συνεχίζοντας, ο Παύλος Γερουλάνος υποστήριξε: «Έτσι και στην Αθήνα, αν ξέρουν όλοι ότι εφόσον δεν εφαρμόζουν το νόμο θα έχουν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του, ανεξάρτητα αν είναι μαζί σου ή όχι, θα τον σεβαστούν. Ο Δήμαρχος είναι όλων των Αθηναίων και όχι των μισών. Εγώ έχω αποδείξει ότι δεν κάνω διακρίσεις και ούτε χαϊδεύω τους φίλους μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα