Γερουλάνος: Με ενδιαφέρει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ - Απογοητευτική η ομιλία Γεννηματά στη Λάρισα

Το γάντι που πέταξε η Φώφη Γεννηματά την Τρίτη στη Λάρισα, καλώντας όποιους την αμφισβητούν να βγουν μπροστά, σήκωσε ο Παύλος Γερουλάνος. Έτσι ουσιαστικά ξεκινάει μία νέα περίοδος στο χώρο του Κινήματος Αλλαγής, που όπως όλα δείχνουν θα οδηγήσει σε αναμέτρηση για την ηγεσία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό

σταθμό υποστήριξε πως: «Για να υπάρχει δυνατό ΚΙΝΑΛ πρέπει να υπάρχει δυνατό ΠΑΣΟΚ, και δυνατό ΠΑΣΟΚ χωρίς θέσεις και προτάσεις δεν μπορεί να υπάρξει». Συνέχισε μάλιστα λέγοντας «Αν κάποια πράγματα δεν γίνουν σωστά στον χώρο, μια αλλαγή ηγεσίας μπορεί να τα λύσει. Η ουσία δεν πρέπει να είναι ένα αιματοκύλισμα προσωπικό. Πρέπει να είναι μια πολιτική διαδικασία».

Ο Παύλος Γερουλάνος τόνισε ότι σε αυτή την περίπτωση τον ενδιαφέρει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δημιουργώντας έτσι νέα δεδομένα για το συνέδριο του κόμματος που βάση καταστατικού θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός του 2019. Αντίθετα συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής δεν προβλέπεται για την επόμενη διετία, καθώς το τελευταίο πραγματοποιήθηκε μόλις τον περασμένο Μάρτιο.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο πρώην υπουργός και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων επιτέθηκε στην Φώφη Γεννηματά σημειώνοντας χαρακτηριστικά «Πίστευε ότι φέρνοντας όλες τις προσωπικότητες του χώρου μαζί, ο χώρος θα μαζέψει και τον κόσμο. Οι προσωπικότητες ήρθαν μαζί, ο κόσμος όμως δεν ήρθε», ενώ για την ομιλία της πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής στη Λάρισα ανέφερε «ήταν απογοητευτική διότι είχε μια πραγματική ευκαιρία να δώσει ένα όραμα. Δεν έγινε αυτό».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Dikaiologitika News τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες δημόσιες παρεμβάσεις από τον Παύλο Γερουλάνο. Την ίδια στιγμή με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση από την πλευρά της Φώφης Γεννηματά.

Keywords
Τυχαία Θέματα