Εργαζόμενοι ΟΑΕΔ: Να μείνουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί σε Αττική και Πελοπόννησο

Να παραμείνουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί του ΟΑΕΔ, καλούν την Διοίκηση του Οργανισμού οι εργαζόμενοι και παράλληλα καλούν να ενημερώσει για τις αποφάσεις της άμεσα, με ανάλογες ανακοινώσεις στα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα ο Πανελλήνιος Σύλλογοςς Υπαλλήλων ΟΑΕΔ τ. ΟΕΕ- τ. ΟΕΚ καλεί τον ΟΑΕΔ να κλείσει

τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για αύριο Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στις Περιφέρειες Αττικής & Πελοποννήσου.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου των υπαλλήλων του ΟΑΕΔ αναφέρει:

Σήμερα η Περιφέρεια Αττικής με σχετική ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι αποφάσισε εξαιτίας των έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων αλλά και της μετακίνησης των μαθητών αύριο Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Α΄ βάθμιας και Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής και της Πελοποννήσου ενώ και αρκετοί Δήμοι όπως ο Δήμος Κερατσινίου αποφάσισαν να μην ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί και οι δημοτικές παιδικές χαρές !!
Ο ΟΑΕΔ ως καθολικός διάδοχος του Οργανισμού Εργατικής Εστίας έχει στην αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα τους οκτώ Βρεφονηπιακούς Σταθμούς στην Αττική καθώς και στην Καλαμάτα και στην Πάτρα.
Μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης και παρότι η Γραμματεία Διοικήτριας ΟΑΕΔ έχει ενημερωθεί για τις σχετικές αποφάσεις της Περιφέρειας και των Δήμων ΔΕΝ έχει ανακοινώσει το παραμικρό όσον αφορά τη λειτουργία ή μή των σταθμών του ΟΑΕΔ στην Αττική και στην Πελοπόννησο.

Μας είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πιστέψουμε ότι «κάποιος» στον ΟΑΕΔ αποφάσισε ότι δεν συντρέχει κανένας σοβαρός λόγος έτσι ώστε να παραμείνουν ανοιχτοί οι βρεφονηπιακοί Σταθμοί του ΟΑΕΔ αδιαφορώντας πλήρως για την ασφάλεια των βρεφών και των νηπίων και κάνουμε γνωστό ότι για οτιδήποτε συμβεί αποκλειστικά υπεύθυνος θα είναι ο ΟΑΕΔ !!

Καλούμε τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ να ενημερώσει για τις αποφάσεις της άμεσα με ανάλογες ανακοινώσεις στα ΜΜΕ και να κλείσει τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για αύριο Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στις Περιφέρειες Αττικής & Πελοποννήσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα