Επιδειξίας Νέας Σμύρνης: Η ώρα της κρίσης για τον 22χρονο - Η μαρτυρία για την απόπειρα βιασμού

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον 22χρονο επιδειξία της Νέας Σμύρνης, καθώς νεαρή κοπέλα κατέθεσε μήνυση για απόπειρα βιασμού τον περασμένο Αύγουστο, ενώ υπάρχει και συνοδευτικό βίντεο του περιστατικού.

Χθες πάντως το β' αυτόφωρο μονομελές έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής του 22χρονου και αφέθηκε ελεύθερος από την τακτική δικαιοσύνη, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του την Παρασκευή 14/5.

Ο συνήγορος του μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι ο νεαρός λόγω της μετεφηβικής ηλικίας του θα πρέπει να δικαστεί με όλα τα στοιχεία, ενώ απέρριψε τα όσα ακούγονται για τον εντολέα του.

Στο εδώλιο θα καθίσει και πάλι την ερχόμενη Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021, ο ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Ο 22χρονος φοιτητής της σχολής Μηχανολόγων - Μηχανικών των ΤΕΙ πιθανόν να εμπλέκεται και σε άλλες απόπειρες βιασμών, πέραν της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς φαίνεται να υπάρχουν και άλλες καταγγελίες, που κάνουν λόγο για βίαιες επιθέσεις του 22χρονου εναντίον νεαρών γυναικών, που επισύρουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα όπως της απόπειρας βιασμού.

Υπάρχουν και καταγγελίες που εξετάζονται για επιθέσεις, μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικιών στον Νέο Κόσμο σε γυναίκες, που έχουν να κάνουν με ανάρμοστες προσεγγίσεις και βίαια συμβάντα, ενώ οι αστυνομικοί γυρίζουν τουλάχιστον δύο χρόνια πίσω και ανασύρουν υποθέσεις περίεργες από την περιοχή του κέντρου, της Νέας Σμύρνης, της Ακρόπολης και του Αγίου Δημητρίου.

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗΒΙΑΣΤΗΣΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα