Ένα 5χρονο αγοράκι «έχασε το χαμόγελό του» όταν τον δάγκωσε ο σκύλος του (εικόνες)

Ένα μικρό αγόρι, δεν μπορεί να χαμογελάσει μετά από επίθεση που δέχτηκε από τον σκυλάκι του. Ο σκύλος του έσκισε το μάγουλό του ενώ παρακολουθούσαν μια ταινία στο κρεβάτι.

Ο Brantley Manion, πέντε ετών, δέχτηκε την επίθεση του Marley, ενός διασταυρωμένου σκυλιού Mountain Cur English pointer, στις 8 Ιανουαρίου.

Η μητέρα Amanda Dally, από το Wentzville του Μιζούρι, δήλωσε ότι αυτή και ο σύζυγός της Christopher, 34 ετών, άκουσαν κραυγές από το υπνοδωμάτιό

του.

Είπε: "Τρέξαμε εκεί μέσα και έπρεπε να πάρουμε τον Marley από πάνω του. Δεν σταματούσε, ήταν πραγματικά άγρια. Ήταν πάνω στον Brantley και δεν μπορούσαμε να τον δούμε. Ο Christopher την τράβηξε από πάνω της και ο Brantley ήταν ξαπλωμένος εκεί κρατώντας το πρόσωπό του ενωμένο. Του είχε κόψει το πρόσωπο, ήταν μια τρελή νύχτα".

Η Amanda, 35 ετών, αποκάλυψε ότι η δεξιά πλευρά του προσώπου του Brantley έμεινε κρεμασμένη μετά την άγρια επίθεση του τρίχρονου σκύλου.

Το στόμα του έχει μείνει παράλυτο από τη μία πλευρά λόγω ρήξης συνδέσμων.

Η Amanda είπε: "Είχε σκιστεί τελείως, μπορούσες να δεις τα δόντια του μέσα από το μάγουλό του. Υπήρχε αίμα παντού, σε όλο τον Marley και το κρεβάτι".

Δεν γνωρίζει πώς συνέβη η επίθεση, καθώς χαρακτήρισε τον Marley "τον πιο γλυκό", προσθέτοντας ότι ήταν "τόσο προστατευτικός".

Τα τραύματα της Brantley ράφτηκαν μετά από τρίωρη επέμβαση.

Η Amanda δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πόσες επεμβάσεις θα χρειαστεί το Brantley στο μέλλον και δεν ξέρει αν θα μείνει σημαδεμένος για όλη του τη ζωή.

Πρόσθεσε: "Χρειάζεται περισσότερες επεμβάσεις γιατί δεν μπορεί να χαμογελάσει. Το στόμα του ήταν τελείως στη μέση, οπότε έπρεπε να επανασυνδέσουν τις γωνίες του στόματός του. Δεν μπορεί να χαμογελάσει, είναι σαν να έχει παραλύσει η μία πλευρά του προσώπου του, αλλά οι ουλές δεν είναι άσχημες".

Η οικογένεια απέκτησε τον Marley όταν ο Brantley ήταν μόλις δύο ετών.

Ο ίδιος και τα αδέλφια του Mckenzie, 13 ετών, και Isabella και Wyatte, και οι δύο 10 ετών, έπρεπε να πείσουν τον Christopher να πάρουν το σκυλάκι, καθώς ο ίδιος είχε δεχτεί επίθεση από ένα σιβηριανό χάσκι όταν ήταν μικρότερος και δεν του άρεσαν τα σκυλιά.

Ο Brantley επέμεινε ότι ο Marley δεν ήθελε να του επιτεθεί, αλλά η οικογένεια αναγκάστηκε να θανατώσει τον σκύλο της.

Δείτε εικόνες:

Πηγή: The Sun

#ΣΚΥΛΟΣ #ΠΑΙΔΙ #ΜΙΖΟΥΡΙ #ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα