ΕΜΥ: Ο καιρός την Τρίτη 13/2

Την Τρίτη αναμένεται επιδείνωση του καιρού με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά, ενώ την Τετάρτη θα έχουμε περιορισμό των φαινομένων στη δυτική Ελλάδα και στην ανατολική νησιωτική χώρα.

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται την Πέμπτη με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά

ορεινά.

Οι άνεμοι την Τρίτη θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, ενώ την Τετάρτη θα γίνουν δυτικών διευθύνσεων με μικρή εξασθένηση στα δυτικά. Την Πέμπτη θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές ή καταιγίδες από το μεσημέρι και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, σποραδικές βροχές ή πρόσκαιρες καταιγίδες και το θερμόμετρο από 3 έως 12 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές, τοπικά ισχυρές καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και βόρεια ημιορεινά. Άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 2 έως 15 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, βροχές, από το απόγευμα καταιγίδες και χιόνια στα βόρεια ορεινά. Ο υδράργυρος από 0 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πιθανή βροχή και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ασθενείς βροχές, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ το βράδυ και το θερμόμετρο από 8 έως 16 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές από το απόγευμα, βόρειοι και βαθμιαία νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 και το βράδυ 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, από το μεσημέρι τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια και χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 0 έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις με βροχές το βράδυ, άνεμοι από δυτικές και το βράδυ νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα