Έκτακτη σύσκεψη τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 της Δευτέρας (20/11) στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, για την «Κιβωτό του Κόσμου» και τις προνοιακές δομές στην Ελλάδα.

Η σύσκεψη στο Μαξίμου θα διεξαχθεί σχετικά με τη λειτουργία της δομής και τι θα γίνει με τα παιδιά όσο θα βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνηση της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη και τις Αρχές, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις που είδαν το φως

της δημοσιότητας για την Κιβωτό του Κόσμου.

Στη σύσκεψη θα λάβουν μέρος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και το επιτελείο του, καθώς και η αρμόδια υφυπουργός, Δόμνα Μιχαηλίδου, όπως και άλλοι παράγοντες του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα διερευνηθούν όλες οι καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί για όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται στη λειτουργία των δομών της «Κιβωτού του Κόσμου» είτε πρόκειται για επικεφαλής, είτε για εργαζόμενους.

Η κυβέρνηση θα αναζητήσει λύσεις για τη λειτουργία της συγκεκριμένης δομής, αλλά και για το τι θα γίνει με τα παιδιά όσο θα βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνηση της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη και τις Αρχές.

#ΚΙΒΩΤΟΣ_ΤΟΥ_ΚΟΣΜΟΥ #ΠΑΤΗΡ_ΑΝΤΩΝΙΟΣ #ΣΥΣΚΕΨΗ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΜΑΞΙΜΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα