Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Σκότωσε τον 76χρονο λόγω του... θορύβου του αναπνευστήρα

Ερωτήματα προκάλεσε ο θάνατος ενός 76χρονου, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στον Ερυθρό Σταυρό, με τις απαντήσεις να σοκάρουν. Το νήμα της ζωής του 76χρονου διαπιστώθηκε ότι κόπηκε από 60χρονο ασθενή, που νοσηλευόταν μαζί του, γιατί... θόλωσε από το θόρυβο που έκανε ο αναπνευστήρας και έκοψε την παροχή του οξυγόνου.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο ασθενής απεβίωσε ξαφνικά, ενώ τις τελευταίες μέρες η υγεία του παρουσίαζε σημάδια βελτίωσης. Οι γιατροί προβληματίστηκαν και βρήκαν περίεργα σημάδια στα καλώδια που συνδέουν το σύστημα της παροχής οξυγόνου και έτσι άμεσα κλήθηκε

η Αστυνομία.

Οι άνδρες της Ασφάλειας έλεγξαν για αν υπήρχε πρόσβαση στο δωμάτιο του ασθενή, πέρα από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και στη συνέχεια βρήκαν αποτύπωμα του 60χρονου (είχε ποινικό μητρώο) στον αναπνευστήρα του 76χρονου. Ο άνδρας συνελήφθη και κρατείται φρουρούμενος σε χώρο του νοσοκομείου, καθώς νοσεί με COVID-19.

Την Τρίτη 13 Απριλίου, αναμένεται να γίνει η νεκροτομή του άτυχου 76χρονου.

Νωρίς χθες το απόγευμα ο ασθενής απεβίωσε ξαφνικά, ενώ τις τελευταίες μέρες η υγεία του παρουσίαζε σημάδια βελτίωσης. Οι γιατροί προβληματίστηκαν και τελικά βρήκαν περίεργα σημάδια στα καλώδια που συνδέουν το σύστημα της παροχής οξυγόνου. Έτσι άμεσα κλήθηκε η Αστυνομία.

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του ηλικιωμένου φαίνεται ότι είναι παλιός γνώριμος των Αρχών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το OPEN το 2009 έχει κατηγορηθεί για συμπλοκή και το 2019 για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκου. Έτσι, έγινε αμέσως η ταυτοποίηση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε βάρος του 60χρονου άνδρα από την Αλβανία, ο οποίος δήλωσε... κουρασμένος στους αστυνομικούς και δεν ήθελε να μιλήσει, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

«Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού θανάτου νοσηλευόμενου διασωληνωμένου ασθενούς στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, επίσης νοσηλευόμενου στον ίδιο θάλαμο, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Ο ανωτέρω συνελήφθη και φυλάσσεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο», αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα