Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Σκότωσαν την 50χρονη για 10.000 ευρώ, ήθελαν να κάψουν το πτώμα

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Σοκάρουν οι τελευταίες πληροφορίες, καθώς οι ανήλικοι δράστες σκότωσαν την 50χρονη για να της πάρουν 10.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό, η 50χρονη το είχε εισπράξει από την πώληση του αυτοκινήτου του πατέρα της 15χρονης, ο οποίος απεβίωσε πριν από έναν χρόνο.

Όπως προέκυψε από τα όσα ομολόγησε ο 17χρονος Ελληνας, το αρχικό σχέδιο των δραστών ήταν να μεταφέρουν το πτώμα της άτυχης 50χρονης σε κάποιο απόμερο σημείο των δυτικών προαστίων με σκοπό να το κάψουν, γι' αυτό και την είχαν δέσει με

ιμάντες και την είχαν τυλίξει με κουβέρτες.

Όπως φαίνεται, οι δράστες διαφώνησαν μεταξύ τους και τελικά αποφάσισαν να μείνουν το βράδυ στο σπίτι με το πτώμα της άτυχης γυναίκας μέσα, και την επόμενη ημέρα θα έφευγαν για Ρουμανία. Μάλιστα έκαναν το σπίτι φύλλο και φτερό ώστε να βρουν τα 10.000 ευρώ από την πώληση του αυτοκινήτου, ωστόσο δεν βρήκαν τίποτα και το μόνο που πήραν ήταν η κάρτα αναλήψεων της 50χρονης, μέσω της οποίας έβγαλαν 700 ευρώ.

Ο 17χρονος Ρουμάνος σύντροφος της 15χρονης, σύμφωνα με πληροφορίες, ζούσε στο σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα το τελευταίο εξάμηνο. Οι καβγάδες και οι εντάσεις ήταν συνεχείς, με τη 15χρονη να κατηγορεί τη μητέρα της για καταπίεση και την 50χρονη να έχει ενστάσεις για τη σχέση της με τον 17χρονο και τον γενικότερο τρόπο ζωής της. Η 50χρονη πριν από έναν χρόνο είχε χάσει τον σύζυγό της, εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια, ωστόσο η οικονομική κατάσταση της οικογένειας ήταν άσχημη.

Η άτυχη 50χρονη φέρεται να απείλησε τη 15χρονη ότι θα την κλείσει σε αναμορφωτήριο, κάτι που αποτέλεσε την ώστε η 15χρονη και ο 17χρονος να συναποφασίσουν τη δολοφονία της.

Αρχικά, η 15χρονη και ο 17χρονος επιχείρησαν να δολοφονήσουν την 50χρονη ρίχνοντάς της υπνωτικά χάπια σε κάποιο ρόφημα, όμως ο σκοπός τους δεν επετεύχθη και στη συνέχεια έψαξαν για κάποιο δηλητήριο.

Οο 17χρονος Ρουμάνος βρήκε έναν Έλληνα συνομήλικό του και στις 17:00 της περασμένης Παρασκευής οι δυο τους έδεσαν την 50χρονη με υφασμάτινες ζώνες στο κρεβάτι. Ο 17χρονος Ρουμάνος φέρεται να της έβαλε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο, ενώ ο 17χρονος Ελληνας φέρεται να τη μαχαίρωσε 20 φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 15χρονη ήταν στο διπλανό δωμάτιο και γνώριζε τι συμβαίνει. Η αγριότητα του εγκλήματος σοκάρε τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς τα χτυπήματα που δέχτηκε η 50 χρονη γυναίκα εντοπίζονται κυρίως στο κεφάλι και στον λαιμό, με τους δράστες να καταφέρνουν εναντίον της τουλάχιστον 20 μαχαιριές.

Στη συνέχεια, η 15χρονη και ο 17χρονος επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν προς τις Σέρρες, όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Ο 17χρονος Ρουμάνος είναι σεσημασμένος για κλοπές, ενώ ο 17χρονος Έλληνας για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Διαβάστε επίσης:

Αγία Βαρβάρα: Την έδεσαν, της έβαλαν μαξιλάρι στο πρόσωπο και την μαχαίρωσαν - Η κόρη ήταν στο άλλο δωμάτιο και γνώριζε

Keywords
Τυχαία Θέματα