Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους ΚΕΑ - ΤΕΒΑ

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ - ΚΕΑ

Ο δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής, περιφερειακή ενότητα Βορείου Τομέα θα διανείμει προϊόντα στους δικαιούχους, στο πλαίσιο του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Η διανομή θα γίνει το τριήμερο 16 με

19 Οκτωβρίου, από τις 9.00 έως τις 14.00 στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (στο -1 υπόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου).

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν έγκαιρα και ατομικά, με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο. Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να προσκομίζουν σε έντυπη μορφή τον Α.Μ.Κ.Α. ή το αντίγραφο της αίτησης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν υποβάλλει. Η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε ενήλικο μέλος του νοικοκυριού. Συνιστάται οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους για την μεταφορά κάποιο κατάλληλο μέσο (π.χ. καρότσι λαϊκής).

Σημειώνεται ότι νωπά προϊόντα θα διανεμηθούν την Τρίτη 16 Οκτωβρίου και μόνο την συγκεκριμένη ημερομηνία καθώς, περαιτέρω φύλαξή τους – ελέω του ότι είναι νωπά – απαγορεύεται από τους όρους του προγράμματος.

Keywords
Αναζητήσεις
κεα τεβα νεο ηρακλειο, δημος νεου ηρακλειου teba
Τυχαία Θέματα