Δεν πάει... Κουμουνδούρου ο Παπανδρέου - Καμία σχέση με τις μεταγραφές του ΣΥΡΙΖΑ

Διαψεύδονται οι φήμες που ήθελαν τον Γ. Παπανδρέου να μετακινείται προς τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News.

Η ανακοίνωση των συμμετεχόντων στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε, μεταξύ άλλων και συζητήσεις για τον μεγάλο αριθμό «Παπανδρεϊκών»

που περιλαμβάνει.

Μάλιστα, κάποια ρεπορτάζ έκαναν λόγο ακόμη και για οιωνό μετακίνησης του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όλα αυτά όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Dikaiologitika News, δεν φαίνεται να έχουν καμία βάση.

«Όλοι όσοι ανακοινώθηκαν έχουν πάει στο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και καιρό. Δεν υπάρχει κάποιο νέο όνομα. Επίσης, κανένας και καμία δεν βρίσκεται κόντα στον Παπανδρέου τα τελευταία, τουλάχιστον, χρόνια», τόνισε στο Dikaiologitika News έμπειρος πολιτικός παράγοντας που έχει γνώση των κινήσεων του πρώην πρωθυπουργού.

Ταυτόχρονα σημείωσε πως ο Γιώργος Παπανδρέου έχει επιλέξει να κρατάει αποστάσεις από τις εγχώριες πολιτικές εξελίξεις και να ασχολείται, ως επί το πλείστον, με τις διεθνείς του υποχρεώσεις.

Σε ό,τι αφορά δε τη σχέση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Παύλο Γερουλάνο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, επί της ουσίας είναι ανύπαρκτη εδώ και αρκετά χρόνια.

Είναι δε γεγονός πως τόσο ο Παύλος Γερουλάνος δεν ακολούθησε τον πρώην πρωθυπουργό στο εγχείρημα του ΚΙΔΗΣΟ, αλλά και ο Γιώργος Παπανδρέου σε καμία εκδήλωση, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του Γερουλάνου, για το Δήμο Αθηναίων, δεν έδωσε το παρών έστω και τυπικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κουμουνδούρου, Παπανδρέου - Καμία, ΣΥΡΙΖΑ,koumoundourou, papandreou - kamia, syriza