Δέκα ευρωβουλευτές έδωσαν το «παρών» στον Ανδρουλάκη στην εκδήλωση στο Γκάζι

Δέκα ευρωβουλευτές, με τους οποίους ο Νίκος Ανδρουλάκης συνεργάζεται σε διάφορες επιτροπές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μίλησαν γι' αυτόν, στη χθεσινή κεντρική ομιλία του στο Γκάζι. Ο ίδιος μίλησε για "συγκινητική έκπληξη".

Μίλησαν «για το έργο που επιτελεί, τον χαρακτήρα του και την υποψηφιότητά του - στην ηγεσία της κεντροαριστεράς - που χαρακτήρισαν ελπιδοφόρα και σημαντική για την Ελλάδα», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ευρωβουλευτής.

Το βίντεο που προβλήθηκε, κατέληγε με τους ευρωβουλευτές να εκφράζουν «τη στήριξή τους» στον Νίκο Ανδρουλάκη

και να του εύχονται «καλή επιτυχία».

Αναλυτικά οι ευρωβουλευτές δήλωσαν

Ο Seb Dance από το Ηνωμένο Βασίλειο: «Είναι καταπληκτικός άνθρωπος. Έχει όραμα, δουλεύει με νέους ανθρώπους και είναι παθιασμένος φιλοευρωπαίος πολίτης».

Η Kati Piri από την Ολλανδία: «Πιστεύω ότι είναι η στιγμή η νέα γενιά να αναλάβει την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατικών Κομμάτων στην Ευρώπη».

Η Miriam Dalli από την Μάλτα: «Είναι ένας αληθινός Σοσιαλδημοκράτης, πιστός στις αξίες του, που παλεύει για τις ιδέες του».

Ο Paolo De Castro από την Ιταλία: «Πιστεύω ότι είναι ένας εξαιρετικός και σημαντικός υποψήφιος. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Η Claudia Tapardel από τη Ρουμανία: «Είναι ένα ενεργό και πιστό μέλος της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών. Έχει πραγματικά προοδευτικό όραμα για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Χρειαζόμαστε περισσότερους πολίτες σαν τον Νίκο».

Η Lucy Anderson από το Ηνωμένο Βασίλειο: «Ελπίζω ότι θα επιλέξετε τον Νίκο ως ηγέτη σας και είμαι περήφανη να δουλέψω μαζί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο»

Ο Hugues Bayet από το Βέλγιο: «Αν και είναι η πρώτη του θητεία, γνωρίζει πολύ καλά τα θέμα και δουλεύει με ενθουσιασμό για την προώθηση των σοσιαλιστικών ιδεών».

Η Marie Arena από το Βέλγιο: «Υπερασπίζεται την Ελλάδα στην Ευρώπη, παρά τις δυσκολίες».

Η Simona Bonafe από την Ιταλία: «Είμαι εδώ για να στηρίξω τον φίλο μου, Νίκο. Είναι ένας δυναμικός νέος και πάνω απ' όλα είναι ένα άτομο που πιστεύει βαθιά στις ευρωπαϊκές αξίες.

Ο Sergio Gutierrez Prieto από την Ισπανία: «Στηρίζω τον Νίκο έχοντας γνώση της πολιτικής του ικανότητας». Πηγή: ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δέκα, Ανδρουλάκη, Γκάζι,deka, androulaki, gkazi