Δ. Καμμένος: Ο Ζουράρις κάποιες φορές ξεπερνά τα εσκαμμένα

Για την παραίτηση του Κ. Ζουράρι αλλά και για ένα πιθανό δημοψήφισμα για την ονομασία των Σκοπίων μίλησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δ. Καμμένος,

Για την παραίτηση του Κ. Ζουράρι αλλά και για ένα πιθανό δημοψήφισμα

για την ονομασία των Σκοπίων μίλησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δ. Καμμένος, υπογραμμίζοντας ότι «κάποιες φορές ξεπερνά τα εσκαμμένα και δημιουργεί ζητήματα». «Για μένα προσωπικά έχει λήξει το ζήτημα. Τον σέβομαι και τον αγαπώ, έχουμε κάνει πολλές συζήτησεις με τον Κώστα. Ομως κάποιες φορές ξεπερνά τα εσκαμμένα και δημιουργεί ζητήματα. Η παιδεία δεν είναι να χρησιμοποιούμε τους φιλάθλους στο δημόσιο λόγο».

Απαντώντας στον χαρακτηρισμό ''ακρόκρημνος'' που του απέδωσε ο Κώστας Ζουράρις απάντησε: «Δεν είναι κακό αυτό, είναι αυτός που παίρνει ρίσκα και δεν φοβάται τους γκρεμούς. Τον ευχαριστώ πολύ». Ο ίδιος σχολίασε και το θέμα του δημοψηφίσματος, το οποίο ζήτησε με κείμενό του ο Πάνος Καμμένος: «Στο θέμα του δημοψηφίσματος δεν είμαι κάθετα υπέρ γιατί πάντα μελετώ ποια θα είναι η ερώτηση του δημοψηφίσματος. Το δημοψήφισμα πρέπει να το δούμε στο τέλος και αν χρειαστεί».

Σε σχέση με το όνομα υπογράμμισε: «Αν ο κ. Κοτζιάς και ο Πάνος δεν επιτρέψουν να υπάρξει κάτι αλυτρωτικό, όλα αυτά πρέπει να αλλάξουν άπαξ και δια παντός και να επιβεβαιωθεί ότι δεν θα επαναληφθούν. Όπως και ότι να ξέρουμε ότι αυτή η χώρα αυτή στο μέλλον ως μέλος του ΝΑΤΟ δεν θα ασκήσει βέτο εναντίον της Ελλάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα