Χαρίτσης: Επιστρέφουν στους δήμους περισσότεροι από 500 σχολικοί φύλακες

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι σχολικοί φύλακες στον στον υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, για διάταξη, που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και αναμένεται να ψηφιστεί την Τρίτη στην ολομέλεια της Βουλής, και προβλέπει ότι περισσότεροι από 500 άτομα θα επιστρέψουν στους δήμους.

Ειδικότερα, ο κ. Χαρίτσης ήταν χθες καλεσμένος στην συνέλευση που πραγματοποίησαν οι σχολικοί φύλακες. Υπενθυμίζεται ότι είχαν μπει σε διαθεσιμότητα και το 2014 μεταφέρθηκαν σε θέσεις

βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού, σε νοσοκομεία της χώρας, θα μπορούν να επιστρέψουν με αίτησή τους είτε στο δήμο που απασχολούνταν πριν τεθούν σε διαθεσιμότητα, είτε να μεταταχθούν σε άλλο δήμο.

Να σημειωθεί ότι τις ευχαριστίες των σχολικών φυλάκων για την αποκατάσταση των αδικιών σε βάρος τους είχε μεταφέρει στον κ. Χαρίτση, την περασμένη Τετάρτη και ο πρόεδρος του σωματείου τους, κατά τη διάρκεια της ακρόασης των φορέων στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, στην οποία συζητήθηκε το πολυνομοσχέδιο.

Σε ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο facebook, o κ. Χαρίτσης αναφέρει:

«Με το νομοσχέδιο μας που ψηφίζεται την Τρίτη στη Βουλή, περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι που μετατάχθηκαν το 2014 επιστρέφουν στα σχολεία. Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή.

Το επόμενο διάστημα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε τις αδικίες των προηγούμενων χρόνων».

Keywords
Τυχαία Θέματα