Χαμός με Φειδία Παναγιώτου - Μικρούτσικο: «Ώρα να τα πεις όλα μπροστά μου» - «Πιστεύεις ότι κωλώνω;»

Η αγκαλιά στον Ανδρέα Μικρούτσικο και οι εκατέρωθεν σπόντες.

Αντιμέτωπος με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ήρθε ο Φειδίας Παναγιώτου καθώς ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Φαίης Σκορδά.

Ο Κύπριος YouTuber και ευρωβουλευτής φόρεσε για πρώτη φορά κοστούμι σε μια προσπάθεια να πειράξει τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος πολλές φορές τον έχει κρίνει αυστηρά.

«Κύριε Μικρούτσικε, τιμή μου! Ταξίδεψα από την Κύπρο για να ‘ρθω να σε βρω», είπε κατά την είσοδό του στο πλατό της εκπομπής ο Φειδίας και αγκάλιασε τον Μικρούτσικο.

«Αγόρι μου, κι εγώ ήρθα από την Αρτέμιδα για να σε δω. Είπες ότι ένας πολιτικός πρέπει να ντύνεται όμορφα. Εσύ γιατί να ντυθείς όμορφα, αφού δεν είσαι πολιτικός», του απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Κύριε Μικρούτσικε, είναι τιμή μου. Τα λες όλα πίσω από τη ράχη μου. Τώρα είναι η ώρα να τα πεις όλα μπροστά μου», συνέχισε ο YouTuber.

«Πιστεύεις ότι κωλώνω; Άρα είσαι και λίγο μαζόχα, σου αρέσει να τα ακούς», συνέχισε ο παρουσιαστής και συμπλήρωσε: «Δεν είναι παλαιοκομματικός, είναι άλλο πράγμα. Ένας άλλος πολιτικός χαρακτηρισμός, που ακόμα δεν έχει εγγραφεί. Εσύ δεν είσαι παλαιοκομματικός, ούτε νεοκομματικός. Είσαι ένα είδος πολιτικού UFO, με καλή έννοια το λέω».

#ΦΕΙΔΙΑΣ_ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ #ΑΝΔΡΕΑΣ_ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ
Keywords