Μπαράζ επιθέσεων σε τράπεζες - Στο στόχαστρο και γραφεία της Νέας Δημοκρατίας - ΝΔ: Δεν θα φοβηθούμε

Επίθεση από αγνώστους, με υλικές ζημιές, έγινε στη διάρκεια της νύχτας σε τρία υποκαταστήματα τραπεζών στην Αττική και στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στην Άνω Γλυφάδα.

Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας τις τελευταίες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει επίθεση στα γραφεία στο Νέο Ηράκλειο.

Μπαράζ επιθέσεων όμως είχαμε και σε υποκαταστήματα τραπεζών

σε Άλιμο, Κυψέλη και Καισαριανή.Στην πρώτη περίπτωση άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε τράπεζα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Θουκυδίδου και Γρηγόρη Αυξεντίου. Ανάλογη εικόνα και σε  τράπεζα στην οδό Κερκύρας 51 στην Κυψέλη αλλά και σε υποκατάστημα στην Καισαριανή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στη 01:35 οι δράστες προκάλεσαν υλικές ζημιές στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Κωνσταντίνου Αθανάτου, στη Γλυφάδα ενώ την ίδια ώρα άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Θουκιδίδου στον Άλιμο και σε γραφεία της ΟΝΝΕΔ, στην ίδια περιοχή.

Είκοσι λεπτά αργότερα πραγματοποιήθηκε επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Κερκύρας, στην Κυψέλη, ενώ στις 02:00 στόχος αγνώστων έγινε ένα ακόμη υποκατάστημα τράπεζας, στην οδό Φορμίωνος στην Καισαριανή.

Η αστυνομία προχώρησε συνολικά σε 25 προσαγωγές. Οι 10 έγιναν από την περιοχή της Κυψέλης, οι 9 από τον Άλιμο και ο 6 από τη Γλυφάδα.

Σκληρή ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας

«Είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να φοβηθεί κανέναν και θα συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά την μάχη κατά της ανομίας ώστε το αίσθημα της ασφάλειας να εμπεδωθεί παντού», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφορικά με τις επιθέσεις εναντίον γραφείων του κόμματος.
 
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη ότι «για πέμπτη φορά μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά σε Άλιμο και Γλυφάδα, τα γραφεία του κόμματός μας δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα