ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στην αστυνομία για την σχολή Δοκίμων Ρεθύμνου

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στην αστυνομία για την σχολή Δοκίμων Ρεθύμνου

ΕΛΑΣ: Ο ΑΣΕΠ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έντεκα (11) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, που εδρεύει στο Δήμο Ρεθύμνης του ν. Ρεθύμνης, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

1

ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
2 ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ
1 ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
1 ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ
2 ΥΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ
2 ΥΕ ΛΑΝΤΖΕΡΩΝ
2 ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, Ν. Καζαντζάκη 36 Τ.Κ. 74100 - Ρέθυμνο, υπόψη Υ/Α΄ ΓΥΠΑΡΗ Στυλιανής (τηλ. επικοινωνίας: 2831040102).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που αναγράφει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Δείτε εδώ την σχετική Ανακοίνωση.

Δείτε εδώ το Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εγασίας Ορισμένου Χρόνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα