ΑΣΕΠ: Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε Δήμους και Περιφέρειες - Κάνε τώρα αίτηση

ΑΣΕΠ: Αυτές είναι οι προσλήψεις που «τρέχουν» αυτό το διάστημα στους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας. Δείτε τις προκηρύξεις με τα απαραίτητα προσόντα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Σε κάθε ενότητα παράλληλα θα βρείτε και τις ανάλογες προθεσμίες των αιτήσεων. 

Το Dikaiologitika News σας βοηθά να βρείτε δουλειά στο Δημόσιο και σας παρουσιάζει ορισμένες από τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που δέχονται αιτήσεις. Πατήστε πάνω στα links και μάθετε

όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα δικαιολογητικά, τα προσόντα αλλά και τις προθεσμίες των αιτήσεων. 

Δείτε αναλυτικά: 

3 Ηλεκτρολόγοι με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Κομοτηνής

Ο Δήμος Κομοτηνής ανακοινώνει την πρόσληψη 3 ΔΕ Ηλεκτρολόγων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 25/09/2019-04/10/2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

6 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στα Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.

Τα Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε. ανακοινώνουν την πρόσληψη 6 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 29/09/2019-08/10/2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

3 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Κομοτηνής

Ο Δήμος Κομοτηνής ανακοινώνει την πρόσληψη 3 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, ως ακολούθως:

2 ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί
1 ΠΕ Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 01/10/2019-10/10/2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

2 Λαογράφοι - Κοινωνικοί Ανθρωπολόγοι - Εθνολόγοι με σύμβαση ορισμένου χρόνου στη Λέσβο και στη Σάμο

Η Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς ανακοινώνει την πρόσληψη 2 ΠΕ Λαογράφων - Κοινωνικών Ανθρωπολόγων - Εθνολόγων με εξειδίκευση στην επιτόπια εθνογραφική έρευνα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας (6) έξι μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Συγκεκριμένα:

1 ΠΕ Λαογράφων - Κοινωνικών Ανθρωπολόγων - Εθνολόγων με εξειδίκευση στην επιτόπια εθνογραφική έρευνα σε Μανταμάδο και Μήθυμνα στη Λέσβο

1 ΠΕ Λαογράφων - Κοινωνικών Ανθρωπολόγων - Εθνολόγων με εξειδίκευση στην επιτόπια εθνογραφική έρευνα σε Καρλόβασι στη Σάμο

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 30/09/2019-18/10/2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

5 άτομα με σύμβαση ορισμένου χρόνου στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με έδρα τη Μυτιλήνη

Η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων & Τεχνικών Έργων Βορείου Αιγαίου ανακοινώνει την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα 12 μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Συγκεκριμένα:

3 ΠΕ Αρχιτεκτόνων- Μηχανικών (με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων)
1 ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών (με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων)
1 ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, ειδικότητας Λογιστής (με εξειδίκευση στην διοικητική και οικονομική διαχείριση έργων χρηματοδοτούμενων από προγράμματα της Ε.Ε. ή από άλλους πόρους ή έργων που υλοποιούνται με την μέθοδο της αυτεπιστασίας)

Περίοδος Υποβολής αιτήσεων: 30/9/2019 - 11/10/2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

3 προσλήψεις στον Δήμο Κασσάνδρας 

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ΤΡΙΩΝ (3) ατόμων ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ με ωριαία αποζημίωση και μέγιστη χρονική διάρκεια έως 8 μήνες, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2019-2020, για τις εξής ειδικότητες :

3 Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Αίτηση – έντυπο με κριτήρια επιλογής

2. Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.
3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή και ότι θα απασχοληθεί σε οποιαδήποτε Δημοτική ενότητα.
4. Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.
5. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.

6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
7. Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.
8. Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.

9. Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.
10. Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου, ή τέκνου πολύτεκνης οικογένειεας, ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που μπορούν να κατεβάσουν μαζί με την προκήρυξη, από την ιστοσελίδα του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ (http://www.kassandra.gr ) ή να την προμηθευτούν από τον Α.Ο.Δ.Κ. και να την
υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Α.Ο.Δ.Κ. –Διοικητήριο-Κασσάνδρεια 63077-Κασσάνδρα, απευθύνοντάς την στον Πρόεδρο του Α.Ο.Δ.Κ. κ. Σερέτη Ιωάννη (τηλ. επικοινωνίας: 23743 50167 κ. Νταλιάρη Δημήτριο).

Οι ημέρες κατάθεσης των αιτήσεων είναι Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 8:00-14:00.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Διοικητηρίου του Δήμου Κασσάνδρας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν την υγεία και την καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

Η προκηρυξη εδω

Keywords
Τυχαία Θέματα