«Αρρωστημένο» μυαλό 43χρονου: Πλήρωνε αδρά για να βλέπει βιασμούς ανηλίκων

H Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφερε στο φως στοιχεία σοκ για έναν 43χρονο, ο οποίος κατείχε παιδικό πορνογραφικό υλικό, ενώ παράλληλα έκανε παραγγελίες σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, για την αγορά πρωτόγεννους υλικού με βιασμούς ανηλίκων.

Η δίωξη δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο 43χρονος να έκανε παραγγελίες σε χώρες της Ασίας για on line βιασμούς παιδιών, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν εμβάσματα αποστολής χρημάτων σε αυτές τις χώρες, όπου ανθεί ο σεξοτουρισμός και κυρίως ο τουρισμός για την “αγορά” παιδιών.

Η έρευνα για την αποκάλυψη της δραστηριότητας του 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη στην Αττική, ξεκίνησε έπειτα από σήμα που έστειλε το FBI στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για ηλεκτρονικά ίχνη, μέσω των οποίων γίνονταν διαμοιρασμός αρχείων παιδικής πορνογραφίας και εντοπίζονταν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αττική.

Άμεσα η αστυνομία προχώρησε σε έρευνες με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και βρήκαν τα ίχνη του 43χρονου,

Τελικά, έπειτα από έρευνες τεσσάρων ημερών κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του 43χρονου και να εισβάλουν στο σπίτι του. Βρέθηκε πλήθος αρχείων παιδικής πορνογραφίας, εντοπίστηκαν και τα εμβάσματα με αποστολές χρημάτων σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας για την αγορά πρωτογενούς υλικού και βέβαια για on line συνδέσεις με βιασμούς ανήλικων παιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα