Από σήμερα οι ψεκασμοί των κουνουπιών στην Α. Αττική - Δείτε το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα των ψεκασμών στην Α. Αττική.

Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Π. Ε. Ανατολικής Αττικής, ως υπεύθυνη εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2018, αξιολογώντας τα ευρήματα των δειγματοληψιών προνυμφών κουνουπιών, σε συνεργασία με την ανάδοχο κοινοπραξία του έργου, συνεχίζουν τις Εφαρμογές Επίγειων Ψεκασμών Κουνουπιών (προνυμφοκτονιών), από Δευτέρα 03 Σεπτεμβρίου ως εξής:

1) την διενέργεια της 10ης Εφαρμογής Επίγειων Ψεκασμών του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών, με εγκεκριμένο βιολογικό σκεύασμα στις Οικολογικά

Προστατευόμενες περιοχές της Π. Ε. Ανατολικής Αττικής,

2) την διενέργεια της 11ης Εφαρμογής Επίγειων Ψεκασμών του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών, με εγκεκριμένο προνυμφοκτόνο σκεύασμα, σε περιοχές-εστίες περιαστικά όλων των Δήμων της Π. Ε. Ανατολικής Αττικής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών και ειδικές επεμβάσεις-στοχευμένοι ψεκασμοί προνυμφών κουνουπιών στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Μαραθώνος και του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη Σύμβαση του Έργου και την Εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας.

Δείτε το πρόγραμμα των ψεκασμών εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα