Απίστευτο κορονοπάρτι και στα Χανιά ως τα ξημερώματα (βίντεο)

Τις προηγούμενες ημέρες ξέφρενο γλέντι έγινε και στη Μυτιλήνη, χωρίς μέτρα προστασίας, το... έκαψαν και στην Πάτρα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται και τα πρόστιμα πέφτουν «βροχή».

Η εστίαση άνοιξε τη Δευτέρα (03/05) και μπορεί η λειτουργία καφέ και εστιατορίων να είναι μέχρι τις 23:00, αλλά κάποιοι δεν το βάζουν... κάτω και «στήνουν» κορονοπάρτι μέχρι το πρωί.

Αυτό συνέβη και στα Χανιά,

όπου εκατοντάδες άτομα διασκέδαζαν χωρίς κανένα μέτρο σε πλατεία της πόλης, έως τις 5 το πρωί. Ειδικότερα, περίπου 300 άτομα ξεκίνησαν ένα πάρτι γύρω στα μεσάνυχτα, με την παρουσία μουσικής και ποτών από μια αποθήκη που υπάρχει στην περιοχή.

Το πάρτι ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους νεαρούς συμμετέχοντες να αποχωρούν. Όπως έγινε γνωστό, έγιναν καταγγελίες από κατοίκους, ωστόσο δεν υπήρξε παρέμβαση της αστυνομίας.

Την ίδια ώρα οι έλεγχοι συνεχίζονται και τα πρόστιμα για τα ιδιωτικά κορονοπάρτι πέφτουν «βροχή»…

Ξέφρενο «κορονοπάρτι» και στη Μυτιλήνη χωρίς μέτρα προστασίας

Επίσης, στη Μυτιλήνη ένα μεγάλο κορονοπάρτι στήθηκε σε σπίτι. Οι παρευρισκόμενοι είχαν πετάξει τις μάσκες και χόρευαν σαν να μην υπάρχει πανδημία. Το ξέφρενο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες είχε dj φωτορυθμικά και άφθονο αλκοόλ.

Το... έκαψαν και στην Πάτρα

Εικόνες που θυμίζουν εποχές προ κορονοϊού καταγράφονται και στην Πάτρα…. Μόλις τα καταστήματα κατέβασαν ρολά στις 11 το βράδυ το πάρτι μεταφέρθηκε στο ύπαιθρο κοντά στον ιερό ναό Παντάνασσας με ποτά, δυνατή μουσική και χορός από δεκάδες νεαρούς… Ένα γλέντι που κράτησε επί ώρες χωρίς φυσικά να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας.

Την Τρίτη (04/05) στην Κάτω Αχαΐα 50 άτομα είχαν στήσει γλέντι αρραβώνων σε σπίτι. Μετά την έφοδο της ΕΛΑΣ, ο διοργανωτής ήρθε αντιμέτωπος με το πρόστιμο των 3000 ευρώ. Πρόστιμο 3.000 ευρώ κλήθηκε να πληρώσει και ένας διοργανωτής πάρτι στην Θεσσαλονίκη ο οποίος και συνελήφθη ενώ οι οκτώ καλεσμένοι πλήρωσαν το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Επίσης, και στη Δράμα επιβλήθηκε 300 ευρώ πρόστιμο στους 20 καλεσμένους και 3000 ευρώ στον διοργανωτή του κορπνοπάρτι…

(πληροφορίες από Mega, flashnews.gr)

ΧΑΝΙΑΜΥΤΙΛΗΝΗΠΑΤΡΑΠΑΡΤΙΚΟΡΟΝΟΙΟΣΚΟΡΟΝΟΠΑΡΤΙΕΛΕΓΧΟΙΠΡΟΣΤΙΜΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα