Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές: Πότε καταβάλλονται συντάξεις Νοεμβρίου, ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου και προνοιακά επιδόματα

Οι ασφαλισμένοι μετρούν ήδη αντίστροφα για τις πληρωμές για το ΚΕΑ, το επίδομα ενοικίου, τα προνοιακά επιδόματα και τις συντάξεις Νοεμβρίου. Εμείς όπως κάθε μήνα, έτσι κι αυτόν, σας παρουσιάζουμε έναν πλήρη οδηγό με τις ημερομηνίες καταβολής. 

Τα Dikaiologitika News είναι σε θέση να γνωρίζουν νωρίτερα τις ημερομηνίες πληρωμής του κάθε μήνα. Παρακάτω μπορείτε να διαβάστε πότε θα πληρωθεί ΚΕΑ,

επίδομα ενοικίου και προνοιακά επιδόματα.

Μεταξύ 24 και 25 Οκτωβρίου αναμένεται να πληρωθούν τα προνοιακά αναπηρικά επιδόματα, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης - ΚΕΑ και το επίδομα ενοικίου.

Ειδικότερα μεταξύ 24 και 25 Οκτωβρίου θα καταβληθούν :

- προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Οκτωβρίου

- το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης - ΚΕΑ στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 30 Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

- το Επίδομα ενοικίου μηνός Οκτωβρίου θα καταβληθεί σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 30 Σεπτεμβρίου και αυτή έχει εγκριθεί.

Συντάξεις Νοεμβρίου 

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 πρόκειται να ξεκινήσει η καταβολή στους ασφαλισμένους. Το Dikaiologitika News σας παρουσιάζει έναν αναλυτικό οδηγό με τις ημερομηνίες πληρωμής για τις σε όλα τα Ταμεία. 

Την Παρασκευή 25/10 θα πληρωθούν οι συντάξεις σε:

- ΟΑΕΕ,

- ΟΓΑ

- ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών)

- ΟΠΕΚΑ, συντάξεις των ανασφάλιστων Υπερήλικων

Την Τετάρτη 30/10 θα πληρωθούν:

- Οι συντάξεις του ΙΚΑ

- Οι συντάξεις του Δημοσίου

- Οι συντάξεις στο ΝΑΤ

- Όλα τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών)

- Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Νοεμβρίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα