Ανοιχτή Πόλη: Ρατσιστικά και σεξιστικά τα σχόλια κατά της Κ. Νοτοπούλου

Την ανάληψη των καθηκόντων υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης από την Κατερίνα Νοτοπούλου χαιρετίζει μέσω ανακοίνωσης η δημοτική παράταξη Ανοιχτή Πόλη του δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα καταδικάζει «απερίφραστα τις επιθέσεις σε βάρος της με υβριστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα».

Η δημοτική κίνηση «καταδικάζει απόλυτα και απερίφραστα τις κλιμακούμενες επιθέσεις σε βάρος της και σε βάρος μελών της οικογένειάς της με υβριστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα, σχόλια και fake news βαθύτατα ρατσιστικά, σεξιστικά, μισογύνικα. Οι επιθέσεις σε βάρος της Κατερίνας Νοτοπούλου αναδεικνύουν την ύπαρξη και τις διαφορές δύο κόσμων με διαφορετικές αρχές και αξίες».

Παράλληλα, καλούνται «τα μέλη και οι φίλοι της Ανοιχτής Πόλης, όλοι οι δημοκράτες και προοδευτικοί πολίτες, φορείς και συλλογικότητες της πόλης να καταδικάσουν αυτά τα άθλια και θλιβερά γεγονότα και να σταθούν απέναντι στους σύγχρονους γκαιμπελισμούς».

Στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης συμπληρώνεται πως «κανένας και τίποτα δε θα σταματήσει τη δημοκρατική πορεία της χώρας. Προχωράμε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Ο φωτεινός κόσμος του σεβασμού της ανθρώπινης προσωπικότητας και αξιοπρέπειας θα νικήσει τον σκοτεινό κόσμο της αθλιότητας και της χυδαιότητας».

Keywords
Τυχαία Θέματα